Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Outoa ettei edes ammattikokit osaa käyttää oikeaa kuorimaveistä

Vierailija
14.08.2021 |

Vaan raapivat rehuja lapsille ja naisille tarkoitetulla liikkuvateräisellä veitsellä.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000008188694.html

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikkuvateräisillä kuorii nopeammin. Ei kokeilla ole aikaa nysvätä perinteisillä kuorimaveitsillä.

Vierailija
2/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liikkuvateräisillä kuorii nopeammin. Ei kokeilla ole aikaa nysvätä perinteisillä kuorimaveitsillä.

Väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valitat, kun et itse osaa liikkuvateräistä käyttää.

Vierailija
4/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ammattikeittiöissä kaikki tulee tukusta valmiina, ei tarvi edes veitsiä enää käyttää, säälittävää.

Vierailija
5/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikkuvateräinen sopii porkkanoihin ja pottuihin. Hyvä on osata myös kuorimaveistä käyttää.

Vierailija
6/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ammattikeittiöissä kaikki tulee tukusta valmiina, ei tarvi edes veitsiä enää käyttää, säälittävää.

Jos kuorittaisiin kaikki, se veisi paljon aikaa ja vaatisi lisää työvoimaa. Luuletko ettei näitä ole kellotettu ja raha ratkaisee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokit käyttää aina kaikkein nopeimpia ja raaka-aineita säästäviä työkaluja.

Sinä olet tyhmä, kun alat ammattilaisia haukkumaan osaamattomiksi tunareiksi.

Vierailija
8/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän jokainentiedä itse, minkälaisella veitsellä parhaiten ja nopeimmin kuorii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ammattikeittiöissä kaikki tulee tukusta valmiina, ei tarvi edes veitsiä enää käyttää, säälittävää.

Ammattitaitoiset ravintolakokit ei käytä teollisia (valmiiksikuorittuja) tuotteita.

Suurkeittiöt (laitosruoka) on asia erikseen.

Vierailija
10/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokit käyttää aina kaikkein nopeimpia ja raaka-aineita säästäviä työkaluja.

Sinä olet tyhmä, kun alat ammattilaisia haukkumaan osaamattomiksi tunareiksi.

Kokeilla on amistausta jos sitäkään, luuletko että ovat ruudinkeksijöitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ammattikeittiöissä kaikki tulee tukusta valmiina, ei tarvi edes veitsiä enää käyttää, säälittävää.

Jos kuorittaisiin kaikki, se veisi paljon aikaa ja vaatisi lisää työvoimaa. Luuletko ettei näitä ole kellotettu ja raha ratkaisee.

raha ratkaisee, totta. ammattitaito katoaa.

Vierailija
12/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta mitä noi hirveät punajuuret on irtonaiset liemessä siis. Kaupat oli ennen sentään laatua eli punajuuret oli koneella kuorittu sileitä pyöreitä tai luonnon muotoisia mutta nyt.....mitä ihmeen kolhittuja ne on ?? No eipä. Ennen Felix tehtiin Suomessa laatua oli pyöreitä punajuuria aidot mausteet myös maku kurkussa. Mitä ne nyt on ?? Mausteet kadonnut purkista.Eihän nämä ulkomaan elävät mitään koulua ole saaneet käydä nehän leikkaa itseään päinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ammattikeittiöissä kaikki tulee tukusta valmiina, ei tarvi edes veitsiä enää käyttää, säälittävää.

Jos kuorittaisiin kaikki, se veisi paljon aikaa ja vaatisi lisää työvoimaa. Luuletko ettei näitä ole kellotettu ja raha ratkaisee.

Viikko sitten kuorittu peruna on ihanan tuore.

Vierailija
14/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ammattikeittiöissä kaikki tulee tukusta valmiina, ei tarvi edes veitsiä enää käyttää, säälittävää.

Jos kuorittaisiin kaikki, se veisi paljon aikaa ja vaatisi lisää työvoimaa. Luuletko ettei näitä ole kellotettu ja raha ratkaisee.

Eiköhän se suurin syy ole se kun on kuoripäällä on hyvin todennäköisesti myös multaa. Ja mullasta tulevat bakteerit ovat Suomessa suurin syy ruokamyrkytystapahtumusiin. Eli kun on pienet tilat on on iso riski että multaa/ multapölyä ajautuu valmiiseen ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
14.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikkuvateräinen kuorimaveitsi on kaikista paras. Olen käyttänyt sitä 80 luvulta asti. On tosi kätevä ja nopea käyttää. Siihen pitää vain aluksi opetella.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän neljä