Pitääkö bolognesekastikkeeseen aina laittaa fondia vai voiko tehdä ilman?
Onko se fondi jotain mitä ilman se ei maistu oikealta?
Kommentit (14)
Ei ole pakko, jos muut raaka-aineet on kohdillaan.
Vierailija kirjoitti:
Mikä fondi?
Laita kasvis- tai lihalientä. Ei mikään fondipakko. ;)
Vierailija kirjoitti:
Fondit on kädettömille.
Joo tottakai normi AVmamma alkaa ensimmäiseksi keitellä jotain luita tuntikausia liemeksi...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fondit on kädettömille.
Joo tottakai normi AVmamma alkaa ensimmäiseksi keitellä jotain luita tuntikausia liemeksi...
Siis häh?
Vierailija kirjoitti:
Laita kasvis- tai lihalientä. Ei mikään fondipakko. ;)
En voi syödä hiivauutetta, tai aromivahvennetta mitä niissä on. Tulee maha ihan hirveän kipeäksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fondit on kädettömille.
Joo tottakai normi AVmamma alkaa ensimmäiseksi keitellä jotain luita tuntikausia liemeksi...
Kommentistasi paistaa läpi, ettet osaa bolognesea valmistaa. Siihen ei moisia litkuja tarvita.
Jos et laita, voit joutua pidätetyksi. En täällä huutelisi edes teorian tasolla moista!
En koskaan käytä mitään fondeja enkä muitakaan liemiä, mitä ihmettä niillä tekee? Jauhelihakastike on ruskea kastike tai sitten tomaattipohjainen, kumpaankaan ei tarvita mitään liemiä, vain mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fondit on kädettömille.
Joo tottakai normi AVmamma alkaa ensimmäiseksi keitellä jotain luita tuntikausia liemeksi...
Kommentistasi paistaa läpi, ettet osaa bolognesea valmistaa. Siihen ei moisia litkuja tarvita.
Jep, lyllerräpä nyt sitten selittämään italialaisille kokeille jotka kaataa lihalientä bolognesepannuun että ihan väärin menee, kyllä suomilainen avrandomi tietää paremmin mikä on PROPER bolognese.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fondit on kädettömille.
Joo tottakai normi AVmamma alkaa ensimmäiseksi keitellä jotain luita tuntikausia liemeksi...
Kommentistasi paistaa läpi, ettet osaa bolognesea valmistaa. Siihen ei moisia litkuja tarvita.
Jep, lyllerräpä nyt sitten selittämään italialaisille kokeille jotka kaataa lihalientä bolognesepannuun että ihan väärin menee, kyllä suomilainen avrandomi tietää paremmin mikä on PROPER bolognese.
Lakkaa typerys nolaamasta itseäsi enempää. Ei siihen lihaliemiä tarvita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fondit on kädettömille.
Joo tottakai normi AVmamma alkaa ensimmäiseksi keitellä jotain luita tuntikausia liemeksi...
Kommentistasi paistaa läpi, ettet osaa bolognesea valmistaa. Siihen ei moisia litkuja tarvita.
Jep, lyllerräpä nyt sitten selittämään italialaisille kokeille jotka kaataa lihalientä bolognesepannuun että ihan väärin menee, kyllä suomilainen avrandomi tietää paremmin mikä on PROPER bolognese.
Lakkaa typerys nolaamasta itseäsi enempää. Ei siihen lihaliemiä tarvita.
No ei mikään ole missään reseptissä 100% pakollista mutta enemmän makua sillä saa.
Mikä fondi?