Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Grillausapua

Vierailija
22.07.2014 |

Olen päässyt aikuiselämäni läpi grillaamatta, mutta tänään pitäisi :(

Antakaa vinkkejä ja pliis vastatkaa näihin kysymyksiin: 

Mitä on ilma-aukot(?)ja milloin ne pitää olla auki/kiinni?

Mistä tietää, että grilli on valmis?

Pitääkö grillattavia voidella kesken grillauksen? Jos niin kuinka usein?

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joissain grilleidsä pn erilllisiä ilma -aukkoja ja joissain ei. En tiedä, millainen grilli sulla on, jotenen osaa sanoa, onko sulla. Niiden pitää olla auki silloin kun grillilsä on tuli, mut yleensä ne pannaan kiinni kun siinä haudutetaan ruokaa, jotta lämpö pysyy tasaisena.

jos on hiili-tai puugrlli, se on valmis silloin kun siinä on tasainen hiilloskerros, joka pysyy pitkään lämpimänä. Ruokaa ei ole tarkoitus hiillyttää lieskoissa, eikä jättää raa'aksi kylmenneellä tuhkalla.

 

voitelun tarve riippuu siitä, miten rasvaista ruokaa grillaat ja miten se on maustettu. Itse en voitele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi viisi