Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voinko tehdä sämpylätaikinan edellisenä iltana?

Vierailija
16.07.2014 |

Ja paistaa sämpylät sitten aamulla? Vai meneekö taikina yön aikana huonoksi? Anteeksi jos on typerä kysymys, en ole kova leipomaan. :)

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulemma voi, mutta mulla ei onnistunut.

Vierailija
2/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, ja tulee jopa maukkaammat sillä tavalla! Käytä kylmää nestettä ja vähemmän hiivaa kuin yleensä. Peitä hyvin kelmulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee mieluummin tällainen kunnon leipä!http://www.valio.fi/reseptit/vaivaamaton-leipa-1/

Vierailija
4/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kiitos! Tuota leipää joskus kokeilinkin, ja mielestäni tekemäni sämpylät ovat parempia kuin se leipä, jonka sain aikaiseksi.

 

ap

Vierailija
5/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaapa pataleipä: sen taikina tehdään 12-24h ennen paistamista. Ei tartte alustaa taikinaa, koska sitko ja hyvä maku tulee odottamalla.

Vierailija
6/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmäleivonta on arkea ravintoloissa yms. Löydät netistä paljon ohjeita kun laitat tuon hakusanan Googleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:56"]Ja paistaa sämpylät sitten aamulla? Vai meneekö taikina yön aikana huonoksi? Anteeksi jos on typerä kysymys, en ole kova leipomaan. :)

[/quote]

teen taikinan illalla ja pyöritän sämpylöiksi pellille valmiiksi. Peitän isolla liinalla ja muovipussilla. Kohoavat yön aikana ja aamulla sitten uuniin.

Vierailija
8/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit, mutta joko tee kylmään veteen tai laita jääkaappiin yöksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen usein taikinan illalla jääkaappiin ja aamulla leivon.

http://www.k-ruoka.fi/reseptit/yosampylat/

Vierailija
10/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 13:08"][quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 12:56"]Ja paistaa sämpylät sitten aamulla? Vai meneekö taikina yön aikana huonoksi? Anteeksi jos on typerä kysymys, en ole kova leipomaan. :)

[/quote]

teen taikinan illalla ja pyöritän sämpylöiksi pellille valmiiksi. Peitän isolla liinalla ja muovipussilla. Kohoavat yön aikana ja aamulla sitten uuniin.

[/quote]niin siis laita yöksi jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiivaleipä ei onnistu

Vierailija
12/12 |
16.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.07.2014 klo 13:12"]Hiivaleipä ei onnistu

[/quote]

Kyllä mulla onnistuu! Kylmä neste, pieni nokare hiivaa, paistumaan kuumennetulle pellille tai pataan. Kaikki kehuvat paistamiani leipiä.