Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laittaako italialaiset pizzakastikeekksi ketsuppia ja sitten juusto raastetta?

Vierailija
06.07.2021 |

?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialilaiset tekee susta ketsuppia jos edes mainitset ketsupin.

Vierailija
2/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaaattikastiketta. Tuossa tomaatikastikkeessa ainakin mitä olen pizzeriissa käynyt niin varmasti jonkin verran sisältävät esim vaikka valkosipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaan laadukkaista Italian auringon kypsyttämistä tomaateista tehdään pizzakastike. Päälle vain mozzarellaviipaleita.

Vierailija
4/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, ja italialaisten mielestä parasta on kaupan valmispasta joka on ylikeitettyä.

Pizzoissa suosivat esim. pizza antipastoa jossa näppärästi yhdistyy sekä kylmä alkuruoka että lämmin pääruoka. Bon appetit!

Vierailija
5/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tomaaattikastiketta. Tuossa tomaatikastikkeessa ainakin mitä olen pizzeriissa käynyt niin varmasti jonkin verran sisältävät esim vaikka valkosipulia.

Muttta tietyysti se makeus siinä jos vertaa vaikka tomaattipyreeseen niin ketsuppi tuo makeutta.

Vierailija
6/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italiassa laitetaan raakapakaste pizzapohjan päälle ketsuppia ja täytteeksi ananaspaloja peltitölkistä. Kaiken kruunaa oltermanniraaste.

Lämmitys tapahtuu mikroaaltouunissa. Täydellä teholla 8 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tomaaattikastiketta. Tuossa tomaatikastikkeessa ainakin mitä olen pizzeriissa käynyt niin varmasti jonkin verran sisältävät esim vaikka valkosipulia.

Muttta tietyysti se makeus siinä jos vertaa vaikka tomaattipyreeseen niin ketsuppi tuo makeutta.

Tomaattikastike on muutakin kuin keitettyä tomaattimurskaa. Itse tykkään laittaa joukkoon pari ruokalusikallista sokeria ja lorauksen punaviinietikkaan. Juuri antamaan hieman makeutta ja tasapainottamaan happamuutta. Lisäksi sipulia ja oreganoa. Tulee jo ihan hyvä perus tomaattikastike. Jos haluaa paksumpaa kastiketta kuten pizzan päälle voi sen tehdä yhdistämällä tomaatimurskaa ja tomaattipyrettä. Niin ja pieni tilkka oliiviöljyä kannattaa laittaa kastikkeen sekaan. Sekin parantaa makua.

Vierailija
8/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muttia

Vierailija
10/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei vaan laadukkaista Italian auringon kypsyttämistä tomaateista tehdään pizzakastike. Päälle vain mozzarellaviipaleita.

Tomaattikastiketta se ketsuppikin on, ja tomaatit on auringon kypsyttämiä. Ihan sama kuin ihmiset ostaa vuoristopurimon jääkylmää vettä, mikä lasketaan hanasta jossain Arizonassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisen lättyjä mikrottavat. 

Vierailija
12/12 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo kyl kedaa tulee ain pohjaa.