Soijan viljelyn vuoksi poltetaan ennätyspaljon metsää
Kommentit (32)
Mitä tapahtuu soijansyöjien sädekehälle,,?
Vierailija kirjoitti:
Mitä tapahtuu soijansyöjien sädekehälle,,?
Tämän soijakohun siihen tuomat tuhrut kiillotetaan muistuttamalla miten huonosta on karjatalous.
Sitten täytyy lopettaa Suomessa se karjan kasvattaminen, niin ei tarvita soijaakaan niin paljoa. Vai mitä peräkammarin runkkari?
Siis mitähän ap vihjaa? Nimenomaan karjan rehusoijan takia tuota tehdään. Eli menee ihan lihantuotannon piikkiin.
Vierailija kirjoitti:
Sitten täytyy lopettaa Suomessa se karjan kasvattaminen, niin ei tarvita soijaakaan niin paljoa. Vai mitä peräkammarin runkkari?
Suomalainen nauta ei soijaa syö!
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006263132.html
Ihan liian kallista!
3 neljäsosaa maailmalla tuotetusta soijasta köytetään eläinrehuissa. Suomeen tuotavasta soijasta 95 prosenttia käytytään eläinrehuissa.
Siinäpä on peräkammarien runkkareille mietittävää...
Tuotamme soijalla valkoista suvaitsevaa sakkolihaa kunniakansalaisille. Ei ole keltään pois.
Vierailija kirjoitti:
Siis mitähän ap vihjaa? Nimenomaan karjan rehusoijan takia tuota tehdään. Eli menee ihan lihantuotannon piikkiin.
Mutta ei kotimaisen lihantuotannon, ulkomailta tuotu soija jalostetaan meillä ja myydään ulkomaille (lähde: Tullitilasto).
Runsas soijansyönti on ilmastosynti. Haiseekin pahalle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitten täytyy lopettaa Suomessa se karjan kasvattaminen, niin ei tarvita soijaakaan niin paljoa. Vai mitä peräkammarin runkkari?
Suomalainen nauta ei soijaa syö!
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006263132.html
Ihan liian kallista!
Suomessa kuluttajat ostavat ulkomaista naudanlihaa enemmän kuin kotimaista. Samoin ravintoloissa 90% lihasta on brasilialaista.
T. Tukussa työskentelevä
Vierailija kirjoitti:
3 neljäsosaa maailmalla tuotetusta soijasta köytetään eläinrehuissa. Suomeen tuotavasta soijasta 95 prosenttia käytytään eläinrehuissa.
Siinäpä on peräkammarien runkkareille mietittävää...
Ja kun tarkennetaan, että se Suomeen tuotava soija jatkaa täältä uudestaan ulkomaille jalostamisen jälkeen, niin ollaankin jo lähempänä totuutta.
Soija on niin kallista, ettei sitä ole varaa eläimille syöttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitten täytyy lopettaa Suomessa se karjan kasvattaminen, niin ei tarvita soijaakaan niin paljoa. Vai mitä peräkammarin runkkari?
Suomalainen nauta ei soijaa syö!
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006263132.html
Ihan liian kallista!
Suomessa kuluttajat ostavat ulkomaista naudanlihaa enemmän kuin kotimaista. Samoin ravintoloissa 90% lihasta on brasilialaista.
T. Tukussa työskentelevä
Syytetäänkö tästä suomalaista naudanlihantuottajaa, joka ei tuota antibioottilihaa vai kuluttajaa, jolle vain hinta on merkitsevä asia?
Minä syön riistaa ja ihmettelen vaan tätä ituhippien jeesustelua.
Vierailija kirjoitti:
Sitten täytyy lopettaa Suomessa se karjan kasvattaminen, niin ei tarvita soijaakaan niin paljoa. Vai mitä peräkammarin runkkari?
Soijaa kasvatetaan ensisijaisesti ihmisravinnoksi, mutta koko kasvi ei kelpaa ihmisravinnoksi, joten suurin osa soijakasvin massasta menee eläimille.
JALOTOFU
TOFU OF FINLAND
Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Vuodesta 2020 käytämme ainoastaan eurooppalaisia luomusoijapapuja Jalotofu-tuotteidemme raaka-aineena.
Jalofoodsille on tärkeää, että sen tuotteissa käytetään ainoastaan luomusoijapapuja. Tähän liittyvä vastuullisuus on nyt viety askeleen pidemmälle. Jalotofu-tuotteissa käytetään ainoastaan eurooppalaisia luomusoijapapuja brasilialaisten Reilun kaupan luomusoijapapujen sijaan.
Soyappétit-tuotteisiin käytetty raaka-aine tulee luotettavilta ja tunnetuilta toimittajilta. Soija on viljelty Euroopassa ja on läpäissyt tarkat laatuvaatimukset. Soyappétit-tuotteet on valmistettu ilman geenitekniikkaa.
Ja sen kuljettaminen saastuttaa hulluna.