Tein tänään valkosuklaa-juustokakkua ja
paistoin ensin liian korkeassa lämpötilassa puoli tuntia! Itku :( meniköhän se pilalle?!
Kommentit (11)
No alunperinhän kaikki juustokakut on paistettu uunissa, kunnes on keksitty liivatteet yms... katopa vaikka new york cheese cake, suuri osa on uunissa kypsennettäviä.
Unohdin laittaa, että juustokakun ohjeessa oli 175 astetta uunissa. Vahingossa laitoinkin 225... Huolimattomuuteni syy :( pinnalla tunmahkoja läikkiä.
Ap
[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:42"]kaavi ne pois ei haittaa
[/quote]
Kiitos! Vien juustokakun isovanhemmilleni, joten tahtoisin sen olevan onnistunut. :)
Ap
Mun suosikkiohjeessa juustokakun pohja paistetaan uunissa.
Mutta vähän tää nyt haiskahtaa palaneelta (se kakku sitten vissiin, joo-o, oli pakko laittaa puujalkaa).
Minä myös teen juustokakun aina uunissa! Tulee niin hyvää.
[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:23"]
Millä ohjeella teet, mä en oo koskaan tehny uunissa juustokakkua? :)
[/quote]
On muuten paljon parempaa kuin ne liivatemoskat.
[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:50"]
[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:23"]
Millä ohjeella teet, mä en oo koskaan tehny uunissa juustokakkua? :)
[/quote]
On muuten paljon parempaa kuin ne liivatemoskat.
[/quote] No makuasioitahan nämä.
sä voit siivilöidä päälle tomusokeria kun olet rapsutellut pilkut pois! ihanaa, että sulla on isovanhemmat ja viet kakun heille :) tuli hyvä mieli :)
[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 23:18"]sä voit siivilöidä päälle tomusokeria kun olet rapsutellut pilkut pois! ihanaa, että sulla on isovanhemmat ja viet kakun heille :) tuli hyvä mieli :)
[/quote]
Kiitos tomusokeri vinkistä! Näin teen. :) mukavaa viikonloppua sulle!
Ap
Millä ohjeella teet, mä en oo koskaan tehny uunissa juustokakkua? :)