Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein tänään valkosuklaa-juustokakkua ja

Vierailija
27.06.2014 |

paistoin ensin liian korkeassa lämpötilassa puoli tuntia! Itku :( meniköhän se pilalle?!

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä ohjeella teet, mä en oo koskaan tehny uunissa juustokakkua? :)

Vierailija
2/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No alunperinhän kaikki juustokakut on paistettu uunissa, kunnes on keksitty liivatteet yms... katopa vaikka new york cheese cake, suuri osa on uunissa kypsennettäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Unohdin laittaa, että juustokakun ohjeessa oli 175 astetta uunissa. Vahingossa laitoinkin 225... Huolimattomuuteni syy :( pinnalla tunmahkoja läikkiä.

Ap

Vierailija
4/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaavi ne pois ei haittaa

Vierailija
5/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:42"]kaavi ne pois ei haittaa

[/quote]

Kiitos! Vien juustokakun isovanhemmilleni, joten tahtoisin sen olevan onnistunut. :)

Ap

Vierailija
6/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun suosikkiohjeessa juustokakun pohja paistetaan uunissa.

Mutta vähän tää nyt haiskahtaa palaneelta (se kakku sitten vissiin, joo-o, oli pakko laittaa puujalkaa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä myös teen juustokakun aina uunissa! Tulee niin hyvää.

Vierailija
8/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:23"]

Millä ohjeella teet, mä en oo koskaan tehny uunissa juustokakkua? :)

[/quote]

On muuten paljon parempaa kuin ne liivatemoskat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:50"]

[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 22:23"]

Millä ohjeella teet, mä en oo koskaan tehny uunissa juustokakkua? :)

[/quote]

On muuten paljon parempaa kuin ne liivatemoskat. 

[/quote] No makuasioitahan nämä.

Vierailija
10/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

sä voit siivilöidä päälle tomusokeria kun olet rapsutellut pilkut pois! ihanaa, että sulla on isovanhemmat ja viet kakun heille :) tuli hyvä mieli :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
27.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.06.2014 klo 23:18"]sä voit siivilöidä päälle tomusokeria kun olet rapsutellut pilkut pois! ihanaa, että sulla on isovanhemmat ja viet kakun heille :) tuli hyvä mieli :)

[/quote]

Kiitos tomusokeri vinkistä! Näin teen. :) mukavaa viikonloppua sulle!

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä kolme