Tietääkös joku miten lopun ranskankerman voisi käyttää??
Kommentit (17)
No vaikka missä: dippi, piirakkaan, kastikkeeseen (kylmä tai lämmin), uuniruokiin...
Sivelet alastoman vartalosi päälle niiden marjojen kera ja kutsut miehesi syömään.
Lisää kastikkeeseen tai keittoon loppuvaiheessa. Dibbikastikkeena. Menee smoothieenkin.
Dippinä, tomaattikeittoon tarjoillessa, yrttilevitteeksi, meksikolaiseen maissipaistokseen, skonssien väliin, paahtoleivän päälle hillon kanssa, pestokastikkeeseen pastan kanssa, kermakastikkeeseen jnejnejne. Ranskankermalle on kyllä kymmenen miljoonaa käyttötarkoitusta. Itse käytän sitä milloin minnekin joko reseptin mukaan tai kerman/kermaviilin/hapankerman/clotted cream/mascarponen/kreikk.jogurtin jatkeena tai sijasta.
Ihan mihin tahansa, vaikka lettuihin/pannareihin jos ei muuta keksi.
Tai tee perunasalaattia. Keitä perunat, jäähdytä, pilko, laita mukaan mitä haluat, mausta ja sekoita tai laita pari lusikallista salaatin päälle.
Tai sitten vain syödä ihan sellaisenaan. Miksi se pitäisi johonkin erikseen laittaa?
sienisalaattiin ja sienikeittoon ja sieniin.
Pilkot valkosipulin kynsiä.
Sekoitat sulatejuustoa, kynsisilpun ja ranskankerman. Annat vetäytyä pari tuntia.
Sitten leivän päälle levitteenä. On muuten hyvää!
Itse kippaan ranskankerman blenderiin perään pakastevadelmaa vähän vaniljasokeria ja kipppaan tuotoksen jälkkärimaljohin ja pakkaseen tulee siistiä vadelmajäädykettä!
Lisää "vihreää" Turun sinappia (tai vastaavaa) ja vähän suolaa ja siinä sulla valmis kastike joka sopii sekä lihalle että kalalle.
Vierailija kirjoitti:
Pilkot valkosipulin kynsiä.
Sekoitat sulatejuustoa, kynsisilpun ja ranskankerman. Annat vetäytyä pari tuntia.
Sitten leivän päälle levitteenä. On muuten hyvää!
Tää menee kokeiluun! Kiitos!
Ei ap.
Kalasalaattia. Uuniperunoiden täytettä.
Kasvonaamion