Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä eroa mascarponella ja tuorejuustolla?

Vierailija
12.06.2014 |

Itse olen aina käyttänyt mascarpone leivoksiin maustamatonta tuorejuustoa koska se on halvempaa mutta onko niillä mitä eroa? Olisiko lopputulos parempi mascarponella?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mascarpone taitaa olla ainakin rasvaisempaa. Rainbow:n on kyllä edullistakin, alle 2e rasia (200-250g) muistaakseni.

Vierailija
2/4 |
12.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.06.2014 klo 12:34"]

Itse olen aina käyttänyt mascarpone leivoksiin maustamatonta tuorejuustoa koska se on halvempaa mutta onko niillä mitä eroa? Olisiko lopputulos parempi mascarponella?

[/quote]

Jos tuorejuusto on noin 60% rasvaa, niin eipä siinä kai hirveää eroa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku, jos et eroa maista itse, niin kysy vielä niiltä joille noita leivonnaisiasi syötät. Jos ei eroa ole, niin samapa tuo sitten :)

 

Vierailija
4/4 |
12.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorejuustoahan mascarponekin on. Mutta esimerkiksi johonkin Philadelphiaan verrattuna rakenteeltaan jotenkin samettisempaa. Maussa ei myöskään ole ollenkaan happamuutta. Minäkin olen esim. juustokakuissa ja kekseissä korvannut mascarponea tuorejuustolla, mutta tiramisùssa mascarpone on must. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kolme