Miksi ruokaohjelmissa kokit koskee lihalimaisilla käsillään pippurimyllyyn ja muihin maustepurkkeihin
Olisko kuitenkin syytä pestä ennen kädet kun koskee maustepurkkeihin. Mikrobit jää muhimaan maustepurkkien kylkiin.
Kommentit (4)
Ei kukaan jaksa katsoa ohjelmaa, missä puoli tuntia pestään käsiä ja kymmenen minuuttia tehdään ruokaa. Ohjelmia leikataan.
No samaa aina katselen. Mutta eihän tietenkään jokaista käsienpesua voi näyttää, että ehkä ne joskus pesaisevatkin. Tai pyyhkivät kuivaan rättiin joka roikkuu siinä olalla tms. :(
Vierailija kirjoitti:
Ei kukaan jaksa katsoa ohjelmaa, missä puoli tuntia pestään käsiä ja kymmenen minuuttia tehdään ruokaa. Ohjelmia leikataan.
Tai sitten voisi vilauttaa sitä käsienpesua siirtymäkuvana tai vaikka sanoa samalla jotain hygieniasta. Jos muutenkin ohjeet ovat sitä luokkaa että ota pirkka-tätä pussillinen ja lisää pirkka-tota purkillinen, niin voisi kuvitella että aika perustasolla ovat katsojatkin.
Niinpä