Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kvinoasta mahdollista tehdä jotain hyvää syötävää?

Vierailija
15.06.2021 |

Minä en ainakaan ole onnistunut. Tuossa olis toi pussinpohja 2dl vielä yrittää jotain.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätä keitetään lisukkeesi riisin tapaan tai voi lisätä myös sen riisin sekaan...

Vierailija
2/17 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmianna jos on joku ohje jossa oikeasti toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee normaaliin tapaan ja lisää esim. parmesaanijuustoa. Mä ainakin tykkään.

Vierailija
4/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä keitän ihan paketin ohjeen mukaisesti, ja meillä teinipoika tykkää. Eilen pyysi, että voisitko tehdä kvinoaa huomenna (ja grillattuja herkkusieniä).

Että makuasia vissiin.

Vierailija
5/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kvinoa itsessään ei maistu juuri miltään, mutta se on hyvä proteiinilisä monessa eri salaatissa.

Vierailija
6/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin kaapin pohjalle unohtuneen lopun täytettyjen paprikoiden täytteen sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen kannattaa sekoittaa makuöljyä, balsamicoa tai muuta joka antaa makua tai syödä kastikkeen kera. Itsessään kvinoa maistuu vähän pahville. 

Vierailija
8/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kvinoasta saa ihanaa avokado-tonnikalasalaattia. Resepti:

https://www.is.fi/ruokala/resepti/art-2000001003111.html

Itse jätän salaatista pois sipulin, ettei se peitä muita makuja. Ja laitan yrttejä vain vähäsen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin joskus tonnikalapihvien sidosaineeksi ja hyviä tulivat. Ihan taisi olla googlesta löytynyt resepti.

Vierailija
10/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisin kuin jauhenliha, kvinoa pitää oikeasti ensin pestä ja mieluiten liuottaa. Lähtee se torjunta-aine ja liika tärkkelys siementen pinnalta.

Vierailija
12/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän sitä riisin sijaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kvinoasta voi tehdä pizzapohjan.

Vierailija
14/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syörähän lihaa ja kasviksista korkeintaan vehnäjauhoa pullanisussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein sikahyvää kvinoapuuroa, johon tuli mm kuivatun aprikoosin palasia. Nam!

Vierailija
16/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri syön tässä kvinoasalaattia jossa lisäksi papuja, pinaattia , rucolaa, retiisiä, fetaa, mangokastike. ( valmissalaatti Anton&Antonista). Tosi raikasja hyvää. Tykkään.

Vierailija
17/17 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat lämpimään, vastakeitettyyn kvinoaan voita ja porkkanaraastetta sekaan! Juustoraaste on myös nam vielä siihen päälle.

Tätä suosittelen kokeilemaan jos jotakin.