Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vaihtelen kahvimerkkejä, enkä nyt niin kauheasti eroa huomaa niiden välillä. Muilla samaa?

Vierailija
15.06.2021 |

Juon Tummaa Presidenttiä, Löfbergin Kharismaa ja Magnifikatia, Mövenpickiä, New Yorkia, Reykjavikiä ja niin edelleen. Joskus annostelu osuu oikeaan ja maistuu hyvältä, joskus tulee liikaa ja on kitkerää. Mutta en minä niiden kahvien välillä kovin paljoa eroa huomaa.

Entä te?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En huomaa ja samakin merkki voi maultaan vaihdella, mikä kaikki vaikuttanee..

Vierailija
2/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos vaihdat vaikka Juhla Mokasta X-traan, huomaat varmasti eron.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei kai niissä eroja ole, kun tuollaisia hipsterikahveja juo. Kokeile Xtraa tai Saludoa Tokmannin halvimmalla keittimellä keitettynä, niin saatat huomata eron.

Vierailija
4/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole yleisesti hyviksi tunnustettujen maussa isoja eroja. Jos haluaa kahvia, jossa väkevää sivumakua on mahdollisimman vähän, se kannattaa keittää lähdeveteen.

Vierailija
5/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä vaihtelen myös ja huomaan kyllä eron. Huomaan usein käyttämissäni kahviloissakin, jos ovat vaihtaneet merkkiä. 

Samoin vaalean ja tumman eron tietysti huomaa aina

Vierailija
6/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä vaihtelen myös ja huomaan kyllä eron. Huomaan usein käyttämissäni kahviloissakin, jos ovat vaihtaneet merkkiä. 

Samoin vaalean ja tumman eron tietysti huomaa aina

Kun on juonut tummapaahtoista, vaalea maistuu tosi kitkerältä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama täällä. Hyvä puoli on, että voi ostaa halvinta, kun ei eroa kalliimpaan kuitenkaan huomaa. Toisaalta sama kahvi saattaa eri päivinä maistua ihan erilaiselta, vaikka suhteet ja lämpötila on samat ja maidon määräkin vakio. 

Vierailija
8/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei ole yleisesti hyviksi tunnustettujen maussa isoja eroja. Jos haluaa kahvia, jossa väkevää sivumakua on mahdollisimman vähän, se kannattaa keittää lähdeveteen.

Ja ilman suodatinpaperia eli pannukahvina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa paskaa eri paketissa. Sokeria ja kermaa sekaan niin kaikki maistuu hyvältä.

Vierailija
10/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on samanlainen lista ja samat kokemukset. Olen aika yllättynyt siitä, että makuaistini erottaa kahvit toisistaan vain silloin, kun paketti vaihtuu uuteen. En varmasti tunnistaisi makutesteissä yhtään merkkiä. Sama juttu on viinien kanssa. Erotan kyllä sekundakahvin ja -viinin, mutta muut ovat keskenään samaa herkullista tavaraa. Osaan nauttia vivahteista ja muusta, mutta en muista niitä ollenkaan. Ehkä näin on hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juon tummapaahtoista, yleensä Rekoa tai Amigasia, joskus Löfbergin liilaa enkä niiden välillä huomaa paljoa eroa. 

Vaaleapaahtoisen huomaa kyllä heti ja nuo perusjuhlamokkien ja -presidenttien "tummat" on ihan samaa kuraa kun vaaleapaahtoiset. 

Vierailija
12/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reilun kaupan kahveissa on eri makuja. Eettistä ja maistuvaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
15.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hm. Mielestäni huomaan eron. Tykkään Kharismasta, siinä on makea vivahde, ja New Yorkista, koska se maistuu raikkaalta aamulta. Mutta nyt mietin, olenko kuvitellut tuon.

Työpaikalle tuotiin yleensä Juhla mokkaa, joka ei mielestäni maistunut yhtä hyvältä. Sitten joku toi Kultakatriinaa ja kahvin maku muuttui sellaiseksi että huh. Sitä kai olisi pitänyt annostella vähemmän.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yhdeksän