Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistat sorbetin ?

Vierailija
02.06.2021 |

Tahtoisin koittaa, mutta löysin ohjeita joihin tuli kananmunaa, ja ohjeita joihin tuli liivatetta? Millainen ero ja kumpiko on "oikeaoppinen"?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/5 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin , ohjeita kyllä löydän, mutta onko tuo munalla siis juuri se oikea tapa tehdä ? Vai liivatteella mieluummin ? Osassa ohjeista kun siis munaa ei ole ollenkaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin , ohjeita kyllä löydän, mutta onko tuo munalla siis juuri se oikea tapa tehdä ? Vai liivatteella mieluummin ? Osassa ohjeista kun siis munaa ei ole ollenkaan. 

ENNEN vanhaan ei liivatetta ollut olemassakaan,eti jokin VANHA ennen 1990 lukua oleva ohje

SORBETTI perustuu jäähdyttämiseen,ei liivatteeseen!

Vierailija
4/5 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikai sorbetiin muuta vaadita kuin sokeria, vettä ja makuaine esim. marjasose? Googlaa vaikka Jamie Oliver basil sorbet, niin saat mittasuhteet.

Vierailija
5/5 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin , ohjeita kyllä löydän, mutta onko tuo munalla siis juuri se oikea tapa tehdä ? Vai liivatteella mieluummin ? Osassa ohjeista kun siis munaa ei ole ollenkaan. 

Englanninkielisestä wikipediasta saa hiukan kommenttia sorbetin historiaan ja tuntuu eroavan ajan sekä maan mukaan mitä tarkoitetaan. Lisäksi englanninkielessä tunnetaan sekä sorbetti että sherbetti.