Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saan hampurilaispihvit pysymään kunnon pihveinä? Aina kutistuvat lihapulliksi!

Vierailija
31.05.2021 |

Naudan jauhelihasta tein eilen pihvejä ja paistoin grillissä. Alussa olivat sämpylän kokoisia, mutta kypsinä melkein puolet pienempiä. Tulee epätoivo :(

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee isompia ja paista kuumalla grillillä, älä laita kylmälle ja odota grillin kuumentumista.

Vierailija
2/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voih!

No oisko mitään tehdä puolet isommat taikinasta ennen paistoa, eikä sämpylän kokoiset?

Jos kerran on tiedossa että kutistuvat :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee vähän suurempi pihvi kuin sämpylä on koska liha kutistuu 25% , paista huoneen lämpöinen liha, ja paina kuoppa pihvin keskelle ennen paistoa siis.

Vierailija
4/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika isoja levyjä niistä pitää tehdä. 130 grammaa jauhelihaa ja taputtelet ohueksi pihviksi, niin täyttää paistettuna juuri sen isomman hampurilaissämpylän.

Vierailija
5/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä huomasin saman kun ostin kaupasta jotain tyyriitä naudan hampurilaispihvejä, kutistuivat ihan olemattomiin. Sen jälkeen olen tehnyt itse ja aloituskoko reilusti suurempi kuin sämpylä.

Vierailija
6/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten aiemmissa todettu, tee isompia pihvejä, paista kuumemmalla ja varo ettei mene ylikypsäksi. Tee pihveihin keskelle kuoppa, niin paistuvat litteiksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
31.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

on ihan normaalia että liha kutistuu kun siitä paistettaessa poistuu rasvaa tai vettä. et ole tehnyt mitään väärin ellet sitten ihan kuivaksi sitä polttanut.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan yhdeksän