Australian rajalla: Miksi intialaiset ja kiinalaiset
Tuovat aina ruokaa mukanaan valtavat määrät? Kuka tietää?
Kommentit (12)
Miksi suomalaiset vievät ulkomaille evääksi ruisleipää, salmiakkia ja muuta herkkua? Koska kotimaan ruoka on oikeanlaista ruokaa, ja muu on jäljitelmää.
Syövät vain tuttuja ruokia. Eräs kiinalainen valitti, että Kiinan ulkopuolella tututkin ruoka-aineet maistuu erilaisilta. Siksi kuljettavat omat eväät joka paikkaan.
Heillä ei kierrä aivoissa veri. Sen takia.
Pimeitä ovat. Australiassa on saatavilla kaikkea tarpeellista, vaikka olisi kuinka kiinalainen tai intialainen maku.
Tai no, säästämisestähän siinä taitaa olla kyse. Nuudelipussi maksaa Kiinassa varmaan 1/20 siitä mitä Australiassa.
Oikeastaan tuota ohjelmaa katsoessa usein miettii että mitähän Australian parlamentin jäsenten päässä on liikkunut kun näitä määräyksiä on kehitetty?
Vierailija kirjoitti:
Mulla on aina juhlamokat mukana.
Jep. Suomalaiset ovat kovia mokaamaan juhlissa.
Samaa ihmetellyt, myös ruokien säilyvyyttä, usein ties mitä lihoja ymv. joiden olettaisk vaativan kylmäsäilytystä.
..Ja parasta ne MITÄ, ruokaa ei ole, hupsista "unohdin" laittaa rastin ruutuun siihen lappuun, ja välillä hirveä protestointi sakoista....
Vierailija kirjoitti:
Oikeastaan tuota ohjelmaa katsoessa usein miettii että mitähän Australian parlamentin jäsenten päässä on liikkunut kun näitä määräyksiä on kehitetty?
Kuten ohjelmassakin usein todetaan, vieraslajit kuten vaikkapa ruoan mukana tulevat ötökät tai toisaalta bakteerit/virukset/taudit ovat uhka Australian ekosysteemille. Tullattua, kaupallisesti käsiteltyä ja pakattua ruokaahan maahan saa kyllä pääsääntöisesti tuoda. Mistään järjettömistä määräyksistä ei ole kyse.
Australian rajalla ohjelmassa on pistänyt silmään että maahan pyrkivät muslimit ovat kaikkein röyhkeimpiä.
Kotimaan herkkuja. Näin puoliksi intialainen ja puoliksi kiinalainen vaimoni kertoi.
Häh,etkö sinä muka ota ruisleipää kepin varteen pussissa, kun lähdet matkalle?