Kasvisten syönti kerman, juustojen ja majoneesin kera
Kaveri väittää syövänsä terveellisesti. Kertoo syövänsä kasvisgratiineja lähes päivittäin, laittaa kastikkeeseen kuohukermaa, koskenlaskijaa ja täysrasvaista goudaa. Syö raastesalaatteja majoneesiin sekoitettuna. Vihersalaatin salaatinkastikkeeksikin tekee majoneesipohjaisen kastikkeen. Onko tämä rasvan mättäminen oikeasti nykyisin se terveellisin vaihtoehto syödä? Mainittakoon, että hiilihydraatteja ei ole vähentänyt ruokavaliosta samaa tahtia kuin rasvan lisäämistä. Tiedän tämän, koska itse on kertonut.
Kommentit (6)
Voih, tuli nälkä kaverisi safkoista.
Rasva kertyy vyötärölle. Näkeehän sen nyt näistä siiderimammoista.
Ai että kuulostaa herkulliselta tuttavasi ruuat.
Vierailija kirjoitti:
Rasva kertyy vyötärölle. Näkeehän sen nyt näistä siiderimammoista.
Mä syön oikeaa voita ja täysrasvaista maitoa. Vihanneksiin aina rasvaa mukaan.
Painoa huimat 51 kg.
Vitamiinit imeytyy paremmin rasvan kera.