Tarjoillaanko ulkomaalaisille ikinä leipäjuustoa suomalaisena ruokana?
Se on niin ihanaa, että olisi varmasti maailmanmenestys.
Leipäjuusto, kala, marjat, sienet, siinä Suomen ruokavahvuudet.
Miksi aina poronkäristystä ja mämmiä, hyi helvata.
Ensinnäkään poroa harva suomalainen on koskaan syönyt edes, ei se ole perinteistä suomalaista ruokaa, miksi helvetissä sitä turisteille syötetään.
Kalaruuat, karjalanpaisti, erilaiset puurot, marjat, sienet, leipäjuusto, suolakurkut, kaaliruuat, ruisleipä, siinä olisi herkullista suomalaista ruokaa tarjottavaksi.
Kommentit (8)
Muistaakseni tarjoillaan todella usein ruotsalaisena. Ja jos juusto on paketissa niin sen etiketissä on kuva Taalainmaan puuhevosesta ja joskus kahdesta.
Vierailija kirjoitti:
Eivätkös suolakurkut ja kaalit ole enemmän venäläisiä ja itäeurooppalaisia kuin suomalaista perinnettä, jos siis poroakaan ei voi laskea perinneruokiin.
Venäläiset suolakurkut valmistetaan eri tavalla kuin suomalaiset ja myös maistuvat erilaisilta.
Gordon Ramsey ei ainakaan tykännyt leipäjuustosta.
Kyllä! Kaikki ovat tykänneet. Olen löytänyt ulkomailtakin, on hyvin suolaista.
Vierailija kirjoitti:
Eivätkös suolakurkut ja kaalit ole enemmän venäläisiä ja itäeurooppalaisia kuin suomalaista perinnettä, jos siis poroakaan ei voi laskea perinneruokiin.
Marjoja, puuroa ja sieniä käytetään myös itä euroopasta aina balkanille asti ruuanlaitossa. Ruisleipää syö myös juutalaiset.
Vierailija kirjoitti:
Gordon Ramsey ei ainakaan tykännyt leipäjuustosta.
Juustoleipää "cheese bread".
hyi hitto,semmosta kumista kengänpohjaa kehtaa kellekään tarjota,edes omille sukulaisillekaan!
Eivätkös suolakurkut ja kaalit ole enemmän venäläisiä ja itäeurooppalaisia kuin suomalaista perinnettä, jos siis poroakaan ei voi laskea perinneruokiin.