Viimevuotista raparperia pakkasessa. Käyttäisitkö?
Kommentit (9)
Jos olisi sisäfilettä pakastimessa. Käyttäisitkö ?
Keittäisin mehuksi, jos isompi satsi. Vaikee kuvitella kun meillä ei todellakaan olisi tollaista ongelmaa, menisi raparperikeittoa varmaan 2 l viikossa.
Keitä kiisseliä, laita jotakin marjaa (sieltä pakastimesta) sekaan. Hyvää tulee!
Ps. Miksi te aina ilkeilette kysyjille?
Vierailija kirjoitti:
Keitä kiisseliä, laita jotakin marjaa (sieltä pakastimesta) sekaan. Hyvää tulee!
Ps. Miksi te aina ilkeilette kysyjille?
Nää pakastustarinat männävuotisista on niin nähty. Miksi säilöä, eikä käyttää, vaan kärrätä biojätteeseen (ja kysytään käyttäisitkö).
Voi uusavuton sentään... Saiko kaupunkilaistyttö maalla asuvalta mummiltaan napanderia ja ei osaa sitä käyttää?
Maku ja koostumus siinä ainoastaan SAATTAA kärsiä, ei muuta
Senkun käytät vaikka mansikka-raparperipiiraaseen...
Teen pakkasraparpereista yleensä hilloa jos täytyy tuhota sieltä, täytyypä laittaa loput. On täydellinen yhdistelmä maapähkinävoin kanssa!
Miksi ihmeessä olet pakastanut jos et tiedä mihin käytät ?