Naudan ulkopaistista tuli sitkeää. Maku ok mut koostumus syvältä.
Miten jatkojalostaa? Ei viitsis roskiinkaan heittää.6
Kommentit (9)
Pistä uuniin muhimaan takas muutamaksi tunniksi.
Paisteja kannattaa paistaa pitkään ja hartaasti!
Palottele liha mahdollisimman pieneksi silpuksi ja tee vaikka ruskea kastike ja hauduta paloja hiljalleen kiehuvassa Kastikkeessa. Varo ettei kastike pala pohjaan.
Syö vaikka seuraavana päivänä
Lykkäänkö vielä takaisin uuniin. Biitti 900g ja lämmitin uunin 150 ja kun laitoin uuniin alensin 125. Folioon käärittynä. Mittari näytti 65c kun otin ulos.
Sous vide-laitteella saa kengänpohjastakin mureaa. Suosittelen!
Vierailija kirjoitti:
Lykkäänkö vielä takaisin uuniin. Biitti 900g ja lämmitin uunin 150 ja kun laitoin uuniin alensin 125. Folioon käärittynä. Mittari näytti 65c kun otin ulos.
Jos sitkeästä lihasta haluaa mureaa niin joku 8-10 tuntia lienee sopiva kypsytysaika. Ihan oikeasti.
Mä myös kuutioisin tuon palan, tekisin ruskeakastikkeen laittasin koko höskän pataan ja uuniin 2-3 tuntia 120-150 asteessa. Eiköhän mureudu.
Naudanliha pitää kypsentää miedolla lämmöllä 2-3 h. 150 celsius.