Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Arttesaani pizza vinkkejä?

Vierailija
27.04.2021 |

Taikina?
Kohotusaika?
Uunin lämpötila?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
27.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikina tehdään edellisenä päivänä, kohotetaan hitaasti. Yksinkertaiset täytteet, tomaattikastiketta (itse hartaudella keitettyä, hyvin maustettua), mozzarellaa ja paiston jälkeen tuoretta basilikaa. Paistoaika riippuu uunista, mutta nyrkkisääntönä: mahdollisimman kuuma ja lyhyt paisto. Pizzakivi on hyvä apu rapeuden saamiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä yksi