Paras dipin pääraaka-aine?
Kommentit (12)
Anansmurska. Mausteseos sekoitetaan murskaan, sopii grillimakuihin.
Pelkälle suolalastulle kannattaa kokeilla dipiksi nutellaa.
Alpron Natural no sugar
- soijajugurtti.
Toimii todella hyvin. Vegaaniset kermaviilit ovat tunkkaisia ja raskaita dipiksi. Jugurtti toimii, mutta sokerittomana.
Tälläistä kyselyssä voisi antaa myös vaihtoehdon heille jotka eivät sippiä pysty käyttämään allergioiden tai vaikka rahattomuuden vuoksi. Muitakin syitä on ja nekin tulisi huomioida. Mausteiden ja pippurinen ongelma on niiden orjuutushistoria. Moni tiedostaa teen ja kahvin ongelmat ja osaa kunnioituksen vuoksi kieltäytyä niistä mutta mausteet tahtovat unohtua ja niiden riistohistoria jää anteeksipyytämättä.
Vierailija kirjoitti:
Tälläistä kyselyssä voisi antaa myös vaihtoehdon heille jotka eivät sippiä pysty käyttämään allergioiden tai vaikka rahattomuuden vuoksi. Muitakin syitä on ja nekin tulisi huomioida. Mausteiden ja pippurinen ongelma on niiden orjuutushistoria. Moni tiedostaa teen ja kahvin ongelmat ja osaa kunnioituksen vuoksi kieltäytyä niistä mutta mausteet tahtovat unohtua ja niiden riistohistoria jää anteeksipyytämättä.
Vesi vanhin voitehista. Ja voi pahus, jos sulla on vesilaskukin jäänyt maksamatta.
Vierailija kirjoitti:
Smetana
Eikö smetanasta tule turhan rasvainen suutuntuma?
Mitä dippiä teillä on vappupöydässä?
Vierailija kirjoitti:
Tälläistä kyselyssä voisi antaa myös vaihtoehdon heille jotka eivät sippiä pysty käyttämään allergioiden tai vaikka rahattomuuden vuoksi. Muitakin syitä on ja nekin tulisi huomioida. Mausteiden ja pippurinen ongelma on niiden orjuutushistoria. Moni tiedostaa teen ja kahvin ongelmat ja osaa kunnioituksen vuoksi kieltäytyä niistä mutta mausteet tahtovat unohtua ja niiden riistohistoria jää anteeksipyytämättä.
Köyhiä ja sairaita tunkee joka ketjuun. Tai niilla brassailevia.
Parhaita dippejä on guacamole ja tuoretomaattisalsa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Smetana
Eikö smetanasta tule turhan rasvainen suutuntuma?
Ei
Turkkilaisesta jogurtista tehty valkosipulidippi on mun suosikkini tällä hetkellä. Käytän sitä levitteenä leivän päällä, niin ei muuta tarttekaan.