Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miteen saisi makkarat grillattua sillä tavalla että siinä säilyisi se mehevyys jos ei omaa kaasugrilliä jossa liekkiä voi säädellä?

Vierailija
20.04.2021 |

?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ellei ole omaa, täytyy lainata.

Vierailija
2/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aiina selllaista karrelle palanutta lerssiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ellei ole omaa, täytyy lainata.

Niiin tai varastaa.

Vierailija
4/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miedolla lämmöllä.

Vierailija
5/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Airfryerillä tulee hyvää. Rapea kuori ja sisältä mehevä. Myös nuotiolla saa tietenkin hyvää makkaraa.

Vierailija
6/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidon puutetta.

Kuka niitä käskee polttamaan siinä grillissä... huoh:(

Itse lämmitän makkarat mikrossa lämpimiksi ennen grillausta. Ei kuitenkaan niin että halkeavat. Ei sitten tarvi kuin hehkuttaa kuori rapeaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunin grillissä mustaleima Emmentalia päällä.

Vierailija
8/8 |
20.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa, ensin tasalämmöllä kypsennys ja sitten värin otto grillivastuksilla. Onnistuu myös toisin päin, ensin grillaus ja sitten kypsennys tasalämmöllä. Tulevat paremmiksi kuin kaasugrillissä. Hiiligrilli menettelee, mutta makkaroita pitää käännellä ahkerasti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi viisi