Miteen saisi makkarat grillattua sillä tavalla että siinä säilyisi se mehevyys jos ei omaa kaasugrilliä jossa liekkiä voi säädellä?
Kommentit (8)
Aiina selllaista karrelle palanutta lerssiä.
Vierailija kirjoitti:
Ellei ole omaa, täytyy lainata.
Niiin tai varastaa.
Airfryerillä tulee hyvää. Rapea kuori ja sisältä mehevä. Myös nuotiolla saa tietenkin hyvää makkaraa.
Taidon puutetta.
Kuka niitä käskee polttamaan siinä grillissä... huoh:(
Itse lämmitän makkarat mikrossa lämpimiksi ennen grillausta. Ei kuitenkaan niin että halkeavat. Ei sitten tarvi kuin hehkuttaa kuori rapeaksi.
Uunin grillissä mustaleima Emmentalia päällä.
Uunissa, ensin tasalämmöllä kypsennys ja sitten värin otto grillivastuksilla. Onnistuu myös toisin päin, ensin grillaus ja sitten kypsennys tasalämmöllä. Tulevat paremmiksi kuin kaasugrillissä. Hiiligrilli menettelee, mutta makkaroita pitää käännellä ahkerasti.
Ellei ole omaa, täytyy lainata.