Onko täällä joku joka ei innostunut uunifetapastasta?
Tein äsken ekaa kertaa ja jäin ihmettelemään että mikä tässä sai kaikki niin hurmioon?
Ja kyllä käytin aitoa fetaa, en mitään salaattijuustoa, ja oliiviöljyä, ei rypsiöljyä.
Kommentit (23)
Mä tunkisin purkin kuohukermaa sekaan ja hetkeksi lisää uuniin..
Joo eipä se mitään ihmeellistä ollut.
Oli puhdas pettymys!
Aineet oli hyvät, noudatin reseptiä mutta ei tullut hyvää. Sai sen syötyä, siinä kaikki. Kerta kyllä riitti.
Laittakaa joukkoon vähän sitruunamehua, kun tulee uunista. Aivan tajuttoman hyvää, ilman sitruunaa maku vähän tasapainoton.
Ei ole mitenkään ihmeellistä. Yleensä laitan lisäksi aurinkokuivattuja tomaatteja ja lohi tulee siinä samassa vuoassa kivasti. Ja tuoretta basilikaa reilusti
En ole kokeillut, mutta lämmin feta noin yleisesti ei ole makuuni.
Kerran tein ja minusta tuo oli jotenkin tunkkaista. Tykkään kyllä kaikista tuohon laitettavista aineksista ja osasta jopa yhdessäkin, mutta tämä combo ei kyllä minun makuun toiminut yhtään.
Tai sitten odotin liikaa enkä tajunnut että somehypellä ei ole mitään tekoa oikeasti hehkutusta ansaitsevan huippureseptin kanssa.
Tuossa on niin vähän ainesosia, että yksittäisten laatuun pitää panostaa ihan eri tavalla. Pastan pitää olla itsessään hyvänmakuista eli esim. Rummoa reippaassa suolavedessä keitettynä, ja feta ja öljy myös hyvälaatuista. Itse lisäsin reseptiin pari valkosipulinkynttä, chilihiutaleita, ja taisin laittaa myös oreganoa. Valmiiseen sörsseliin sitten tuoretta basilikaa. Jos olisin tehnyt saman ruoan esim. sarvimakaronista, halvimmasta juustosta, rypsiöljystä ja jättänyt mausteet ja yrtit pois niin tuskin olisin tehnyt toista kertaa.
Tuore basilika, hyvälaatuinen pasta, öljy ja feta olisi siis vinkkini jos uudestaan haluat kokeilla.
Vierailija kirjoitti:
En ole kokeillut, mutta lämmin feta noin yleisesti ei ole makuuni.
Meinasin jo kompata tätä, mutta sitten hoksasin ettei se syy voi olla tuokaan etten tästä uunifetapastasta tykännyt, koska se kasvispelti johon murustellaan fetaa päälle on aivan törkeän hyvää..
En muista kenen kokin resepti se oli ja itse jätin siitä munat ja pekonit pois, mutta siis porkkanat, parsat, paprikat ym ja feta niiden päällä on nam. Ja samalla tavalla siinäkin feta käy uunin kautta ja on lämmintä.
No, onneksi tuota uunifetapastaa ei ole mikään pakko toista kertaa tehdäkään.
Kerran tein ja toiste en aio tehdä. Raaka-aineetkin oli laadukkaita, joten siitä ei ollut kyse.
Vierailija kirjoitti:
Tuossa on niin vähän ainesosia, että yksittäisten laatuun pitää panostaa ihan eri tavalla. Pastan pitää olla itsessään hyvänmakuista eli esim. Rummoa reippaassa suolavedessä keitettynä, ja feta ja öljy myös hyvälaatuista. Itse lisäsin reseptiin pari valkosipulinkynttä, chilihiutaleita, ja taisin laittaa myös oreganoa. Valmiiseen sörsseliin sitten tuoretta basilikaa. Jos olisin tehnyt saman ruoan esim. sarvimakaronista, halvimmasta juustosta, rypsiöljystä ja jättänyt mausteet ja yrtit pois niin tuskin olisin tehnyt toista kertaa.
Tuore basilika, hyvälaatuinen pasta, öljy ja feta olisi siis vinkkini jos uudestaan haluat kokeilla.
Johan sulla on ylimielinen ja kusipäinen asenne. Mikä ihme sua siinä närästää, että kaikki ei tuosta tykkää vaikka kuinka olisi kunnon aineksista sen tehnyt?
Saat sinä sitä edelleen tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Kerran tein ja toiste en aio tehdä. Raaka-aineetkin oli laadukkaita, joten siitä ei ollut kyse.
Jep. Itseä se ehkä harmittikin eniten, koska ne meni ihan hukkaan tuossa kun olisi voinut tehdä oikeasti hyvääkin ruokaa.
Luin ohjeen ja totesin siinä vaiheessa kun pitäisi litkuttaa sinne mukaan puoli pullollista oliiviöljyä, että ei kiitos.
Mä en syty millekään missä on fetaa.
Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa hyvältä, en ole koittanut, mitä kaikkea tähän tulee.?
Nämä on tietysti makuasioita, mutta itsekin kuvittelin just näiden ainesten takia että okei, nyt on sitten superherkkua.
Varmaan siksi olikin itselle niin valtava pettymys. Osa kyllä kaiketi tykkääkin ja on tehnyt useamminkin eli kannattaa kokeilla toimiiko "omaan suuhun".
Eipä ollut erikoinen. Olen tehnyt soppa 365:sta löytämälläni Paras vegelasagne -ohjeella kaikkein maistuvimman lasagnen. On kyllä suuritöisempi kuin tuo uunifetapasta, mutta lopputulos palkitsee satakertaisesti.
Ei edes herätä ruokahalua, että viitsisin kokeilla. Varmaan ylisuolaista omaan makuun, kun omassa suussa feta maistuu vain suolalta enkä sitä siksi syö.
Onko siinä ylikypsää possunniskaa?
Kuulostaa hyvältä, en ole koittanut, mitä kaikkea tähän tulee.?