Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voisarvien reseptissä ei ohjeisteta kohottamaan niitä

Vierailija
31.03.2021 |

Onkohan jäänyt vahingossa ohjeesta pois? Vai voinko vaan vaivata taikinan ja kaulita? Nimim. ei niin kokenut leipuri

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kyseessä hiivataikina?

Vierailija
2/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kyseessä hiivataikina?

Juu kyllä. Sillä ihmettelenkin miksei ohjeessa puhuta taikinan kohottamisesta mitään 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on hiivataikina niin täytyyhän ne kohottaa.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
4/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaffepulla kirjoitti:

Jos on hiivataikina niin täytyyhän ne kohottaa.

Kohotan. Tämä resepti oli Kotikokin sivuilta.   

Vierailija
5/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Linkki reseptiin auttaisi. Yleensä kai käytetään hiivaa ja silloin tarvitsee kohottaa.

Vierailija
6/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Linkki reseptiin auttaisi. Yleensä kai käytetään hiivaa ja silloin tarvitsee kohottaa.

https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/14841/Voisarvet/

Kehotetaan kyllä kohottamaan kaulitut sarvet pellillä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätin kohoamaan, ja tuli muuten jotenkin löysä taikina. Lisäsin jauhoja, mutta löysä on silti. Olen joskus aikaisemmin kokeillut eri reseptillä, ja onnistuivat kyllä. Saa nähdä mitä näistä tulee.

Vierailija
8/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinan pitääkin olla löysä, niin leipomuksesta tulee pehmeän kuohkea lopputulos. Löysän taikinan alustaminen on työläämpää, mutta lopputulos palkitsee. Eli sokeasti ei kannata heti laittaa kaikkea jauhomäärää kerralla, mitä ohjeissa sanotaan, vaan pikkuhiljaa lisätään ja tunnustellaan taikinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
31.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Taikinan pitääkin olla löysä, niin leipomuksesta tulee pehmeän kuohkea lopputulos. Löysän taikinan alustaminen on työläämpää, mutta lopputulos palkitsee. Eli sokeasti ei kannata heti laittaa kaikkea jauhomäärää kerralla, mitä ohjeissa sanotaan, vaan pikkuhiljaa lisätään ja tunnustellaan taikinaa.

Tuotti vain enemmän vaikeuksia kaulita tuossa leivinpaperin päällä. Jauhoja laitoin alle reilusti, tarttui silti vähän :/  No, nämä eivät tule vieraille, joten esteettinen puoli ei ole onneksi oleellinen :D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kolme