Pakastimessa on yli vuoden vanhoja Lidlin sämpylöitä. Uskallanko syödä, vai heitänkö suosiolla pois?
Kommentit (18)
Söisin. Jos näyttää sulatettuna tosi pakkasenpuremilta, kuivaisin ja käyttäisin saunanpesän sytykkeenä. Muutoin paahtaisin paahtimessa ja söisin. Jos noissa ei ole rasvaa, ei ne miksikään ole menneet.
Luultavasti niin kuivia, että korppuina tai korppujauhona on kätevin vaihtoehto. Tuskin kuitenkaan epäterveellistä, vain hankalia käyttää.
No ei ne siellä pakkasessa myrkyllisiksi muutu, mutta kuivaa saattaa olla.
Voipi syödä, tosin paras maku on mennyttä.
Kokeile maistaa.
Pyrkisin mielisairaalaan vaatien aivotoiminnan käynnistysyritystä
Varmaan sama jolla oli lihaperunasoselaatikkoo 4 kg pakkasessa. Mitä lie seuraavaks sieltä löytyy. Parempi kun et kerro tai ees kaivele sitä pakastinta.
Ei niistä sairastu. Korkeintaan maku on kärsinyt ja ne maistuu pahvilta.
Sulata yksi mikrossa ja maista onko ok. Jos on jokin rasva härskiintynyt, maistat sen kyllä ja voit sylkäistä pois.
Onko leivästä pakastimessa jonkinlaista suositusta?