Syökö jotkut oikeasti enään kotona vihanneksia?
Siis puhun parsakaali-tier porkkana jutskista. Mitä järkeä on turvottaa vatsaa kun vitamiinit saa nykyään purkista?
Kommentit (19)
Enpä juuri muuta syökään kuin vihanneksia ja juureksia papuja sun muuta sellaista.
Leipääkin syön erittäin vähän.
Vierailija kirjoitti:
Taas tämä paska-aloitus.
No osaatko sitten siis vastata kysymykseeni?
Kyllä mä kotona syön kun ei pääse nyt ravintolaankaan syömään.
Järkeä on. Jospa perehtyisit asiaan muualla kuin uunoilemalla tällä palstalla.
Mikä on parsakaali-tier porkkana jutska?
En tiedä, peruna lienee yli 50% millä meillä eletään, porkkanaa tietysti sekaan. Lienee aika perus ruoka.
Eräs kertoi juuri ennen koronaa kannattavansa eutanasiaa. Nyt on rokotettu vanhuksia, vammaisia ja työttömiä, eikä toimia voida keskeyttää. Rokotettuja, potentiaalisia veritulppaisia on sattumalta juurikin se ohisalolaisten vuotuisten kutsuvieraiden verran eli 80 000.
Vitamiinit ja muut ravintoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ravinnosta kuin purkista.
Syön mm parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa, keräkaalia, purjoa, lanttua, punajuurta, ruusukaalia ym vaihtelevasti.
Vierailija kirjoitti:
Mitä tarkoittaa parsakaali-tier?
No semmosia pahanmakuisia vihanneksia joista ei saa edes kunnolla energiaa (caloreita).
Syön PALJON vihanneksia, juureksia, papuja ihan kotona.
Mitä tarkoittaa vihannes, ja miten niin kotona?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä tarkoittaa parsakaali-tier?
No semmosia pahanmakuisia vihanneksia joista ei saa edes kunnolla energiaa (caloreita).
Mutta parsakaalihan on älyttömän hyvää! Ei siitä ole tarkoitus koko ateriaa koostaa, vaan se on osa ateriaa.
Miten jotkut ei ikinä opi pois tuosta enäänistä.
Aloittaja on vihannes. Sori vihannekset. Joku hullukaali varmaan.
Taas tämä paska-aloitus.