Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskaltaako ruotsalaista kirjolohta graavata näinä aikoina?

Vierailija
12.03.2021 |

Kun Ruotsissa on niin paljon koronaa, niin pitäiskö lohi kypsentää vai uskaltaako syödä ns. raakana eli graavattuna? Tuo lohi on valmis filee. Ostaessani ajattelin että se on suomalaista, mutta ruotsalaistahan se onkin näköjään.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En graavais. Pistä uuniin.

Vierailija
2/6 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä palstalla oli joskus viime vuonna tietoa että norjan lohessakin ois koronaa, joten mahtaa olla ruotsalaisessakin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlissä oli suomalainen tarjouksessa

Vierailija
4/6 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homotinlohta

Vierailija
5/6 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lidlissä oli suomalainen tarjouksessa

Ei v*ttu, sekin on näemmä ruotsalaista kun paketista tarkistin.

Vierailija
6/6 |
12.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palsta on tällä hetkellä täynnä lapsia, ei ne tällaisiin tiedä vastausta. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kaksi