Lue keskustelun säännöt.
Uskaltaako ruotsalaista kirjolohta graavata näinä aikoina?
12.03.2021 |
Kun Ruotsissa on niin paljon koronaa, niin pitäiskö lohi kypsentää vai uskaltaako syödä ns. raakana eli graavattuna? Tuo lohi on valmis filee. Ostaessani ajattelin että se on suomalaista, mutta ruotsalaistahan se onkin näköjään.
Kommentit (6)
Täällä palstalla oli joskus viime vuonna tietoa että norjan lohessakin ois koronaa, joten mahtaa olla ruotsalaisessakin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lidlissä oli suomalainen tarjouksessa
Vierailija kirjoitti:
Lidlissä oli suomalainen tarjouksessa
Ei v*ttu, sekin on näemmä ruotsalaista kun paketista tarkistin.
Palsta on tällä hetkellä täynnä lapsia, ei ne tällaisiin tiedä vastausta.
En graavais. Pistä uuniin.