Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysyn melkein vakavissani: voiko voileipäkakkua uppopaistaa?

Vierailija
09.03.2021 |

En aio ostaa rasvakeitintä ennen kuin täällä on keskusteltu hankkeen järkevyydestä.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkea voi uppopaistaa.

t. englantilaiset

Vierailija
2/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä

Zinc

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Ja hyydykekakun myös. 😁

Vierailija
4/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaipa. Mutta miksi?

Vierailija
5/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikkea voi uppopaistaa.

t. englantilaiset

Mutta jos siinä on päällä joku majoneesi niin miten sen käy kuumassa rasvassa? Pitäisikö päälle ripotella jotain, kuten korppujauhoja tai seesaminsiemeniä, suojaksi?

Vierailija
6/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä

Zinc

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai. Sushia voi uppopaistaa, suklaata voi uppopaistaa, voita voi uppopaistaa.. kaikkea voi uppopaistaa.

Vierailija
8/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tottakai. Sushia voi uppopaistaa, suklaata voi uppopaistaa, voita voi uppopaistaa.. kaikkea voi uppopaistaa.

Uppopaistetusta sushista minä tämän idean sainkin. -ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se mahtuu siihen astiaan, niin tietenkin sen voi siellä paistaa. En vaan käsitä miksi haluat sen rapeaksi ja levitteet sulatettua? Ehkä jos teet siitä siivuja ja doppaat ne vehnäjauhotaikinaan, niin voi tulla aika jänniä friteerattuja voileipäsiivuja.

Vierailija
10/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yrittäisin ensin ehkä yhdellä siivulla, enkä pilaisi koko kakkua kerralla. Mutta kiinnostaa mistä moinen idea tuli päähäsi ap? Ei äkkiseltään vaikuta kovinkaan toimivalta, miten se edes pysyy kasassa kun laittaa rasvaan lillumaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai voi, mutta rohkenisin ehdottaa majoneesin lisäämistä vasta postfriteriaalisessa vaiheessa.

Vierailija
12/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi uppopaistaa, mutta ei voi syödä uppopaiston jälkeen. Mutta sitähän sinä et kysynytkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pitäisi, kuuluu kysymys ennemmin.

Vierailija
14/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yrittäisin ensin ehkä yhdellä siivulla, enkä pilaisi koko kakkua kerralla. Mutta kiinnostaa mistä moinen idea tuli päähäsi ap? Ei äkkiseltään vaikuta kovinkaan toimivalta, miten se edes pysyy kasassa kun laittaa rasvaan lillumaan?

Söin viime viikolla uppopaistettua sushia ja tänään näin internetissä kuvan voileipäkakusta. -ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Te jotka nauratte ap:n kysymykselle: Google - voileipäkakku uunissa. Vastauksia löytyy. Vaikka ap saattoi olla provo, niin voileipäkakun voi todellakin tehdä paistamallakin, joten miksei uppopaistamallakin. Ei se missä laitetaan paahtoleipä kerroksittain, jotain mössöä väliin ja tuorejuustoa + koristeita päälle ole ainoa tapa tehdä voileipäkakku. 

Vierailija
16/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Air fryer olisi terveellisempi hankinta.

Vierailija
17/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Raputa voileipäkakun pinnalta pois kuorrute ja koristeet. Leikkaa sopiviksi paloiksi. Ota kolme kuppia/kilhoa ja laita 1. kuppiin vehnäjauhoa 2. kuppiin kananmuna kevyesti vatkattuna ja 3. kuppiin korppujauhoa/pankoa. Dippaa kakkupala kupeissa järjestyksessä 1-2-3-2-3. Uppopaista 180 asteessa.

Vierailija
18/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää paneroida tuplakerroksella ettei valu täytteet paistorasvaan, onnistuu kyllä. 

Vierailija
19/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Te jotka nauratte ap:n kysymykselle: Google - voileipäkakku uunissa. Vastauksia löytyy. Vaikka ap saattoi olla provo, niin voileipäkakun voi todellakin tehdä paistamallakin, joten miksei uppopaistamallakin. Ei se missä laitetaan paahtoleipä kerroksittain, jotain mössöä väliin ja tuorejuustoa + koristeita päälle ole ainoa tapa tehdä voileipäkakku. 

En ole koskaan valmistanut voileipäkakkua, syönyt vain juuri tuollaisia paahtoleipää kerroksittain + mössöt. Millä hakusanoilla voi lähteä rajaamaan, että löytää ne toisenlaiset ohjeet? En naura kysymykselle, ihan vakavissani mietin miten se voisi toimia, tai olla toimimatta. Mutta myönnän suoraan, ettei ole paljoa kokemusta voileipäkakuista, tai uppopaistamisestakaan. Olen utelias luonne, joten tällaiset ideat kiinnostavat, ja jos en aiheesta tiedä kuin pintaraapaisun, pohdin välillä vähän "tyhmiäkin", kun haluan vastauksia. Valaiskaa minua, kiitos!

T: se joka mietti miten kakku pysyy kasassa rasvassa lilluessaan

Vierailija
20/21 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi. Raputa voileipäkakun pinnalta pois kuorrute ja koristeet. Leikkaa sopiviksi paloiksi. Ota kolme kuppia/kilhoa ja laita 1. kuppiin vehnäjauhoa 2. kuppiin kananmuna kevyesti vatkattuna ja 3. kuppiin korppujauhoa/pankoa. Dippaa kakkupala kupeissa järjestyksessä 1-2-3-2-3. Uppopaista 180 asteessa.

Oletko kokeillut vai veikkaatko yleisten friteerauskokemusten perusteella? -ohis

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän neljä