Uunilohesta..
olisko jollain esittää jotain hyvää kuorrutuksen tyyppistä ratkasua päälle? ei tekis mieli vetää ihan naturellina..
Kommentit (8)
1 dl (n.60 g) suolapähkinöitä rouhittuna, 2 rkl voimariinia tms., 2 rkl thai sweet chili kastiketta, 1 rkl raastettua limetin kuorta, kypsennä uunissa ensin pelkkää kalaa melkein kypsäksi asti ja sitten lopussa vasta kuorrutus päälle, oikeasti tosi hyvää!! (riittää 650 g. kalalle)
mulla on sellanen puoliksi pituussuunnassa leikattu kala eli kai se sit fileestä menee
Tarvitset ruokakermaa, smetanaa, sitruunapippuria, sitruunamehua ja suolaa. Läiskäät kalan päälle tuon sekoituksen + purjoviipaleita, parempaa ei ole!
Uuniin 200 astetta n.40min.
Paista sipulit voissa, lisää 1 mustapekka tuorejuusto sipuleiden joukkoon ja " sulata" . Lopuksi vielä 1 purkki ruokakermaa. Kaada seos kalan päälle ja uuniin.
Ai että on hyvää!!! :)
suolaa ja sitä Creme Bonjourin ruualaittoon tarkoitettua sipulituorejuustoa. Siihen päälle koko purkki.
Sitten viipaloin sitruunaa ja tilliä päälle!
Helppoa ja tosi hyvää!!!!
taitaa mennä siihen smetanalohen tyyppiseen ratkasuun, pähkinäkuorrutus vaikuttaa hyvältä, paitsi ettei kaapista löydy niitä pähkinöitä enkä jaksa enää lähteä kauppaan..mutta kiitti vinkistä..kokeilen joskus toiste
Laita nestettä vain puolet ohjeen määrästä = kuorrutus, eikä keitto. Kaada kalan päälle ja uuniin.
toinen vaihtoehto olisi esim haudutettua pinaattia ja sipulia vatsaan tai kalafileen päälle ja sen päälle vielä juustokastiketta (tai kevytversiossa pelkkää valkokastiketta)