Minkälainen leipä on "raikkaat voileivät" sinulle?
Mulle tulee raikkaista voileivistä mieleen siivu jotain vaaleaa leipää (ranskalaista leipää esim tai pataleipää). Siinä on oivariiniä, juustoa ja pari ihanan rapeaa ja tuoretta salaatinsiivua, joissa on pari pisaraa raikasta hanavettä huuhtelun jäljiltä.
Minkälainen on sun mielikuva raikkaista voileivistä?
Kommentit (8)
Ei ole totta. Pohdin tätä erästä keskustelua luettuani n. 5min sitten!
Vaalea leipä oliiviöljyllä tai pestolla sipaistuna, päällä tomaattia ja mozzarella, ehkä pari basilikan lehteä koristeena.
Vaihtoehtoisesti leivän päällä voisi olla tonnikalaa, kurkkua ja jäävuorisalaattia.
Ruisleivällä puristettua sitruunaa, hyvää juustoa, salaatinlehti, paprika, kurkku.
Tunkkaiset voileivät on maksamakkaraa jonkun hiivaleivän päällä.
Kolmio paahtoleipä: väliin majoneesi, tonnikala, tuore kurkku ja rapea salaatti. Sitten vaan ääntä kohti nam nam!!
Pala paahtoleipää joka on voideltu Pepsodentilla.