Kananrinnassa viimeinen käyttöpäivä tänään, neuvokaa
Onko parempi, että annan olla jääkaapissa ja paistan sunnuntaina, vai paistanko tänään ja valmistan ruuan paistetuista sitten sunnuntaina? Ollaan siis lähössä kotoa pois viikonlopuksi, muuten tietysti tekisin ruuan niistä tänään.
Kommentit (10)
Tietenkin paistat tänään. Valmistettuna säilyy taas useita päiviä eteenpäin, raakana vain viimeiseen käyttöpäivään.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin paistat tänään. Valmistettuna säilyy taas useita päiviä eteenpäin, raakana vain viimeiseen käyttöpäivään.
Mitään kauheaa ei tapahdu, jos sen valmistaa vasta pari päivää viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
Voi säilyä viikon,
Jauhenliha voisi haista jos ei ole pesty
Pistä se pakastimeen tai esim. parvekkeelle jäätymään.
Vierailija kirjoitti:
Voi säilyä viikon,
Jauhenliha voisi haista jos ei ole pesty
Ei pahalla, mut sä vaikutat pelkästään typerältä, et hauskalta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin paistat tänään. Valmistettuna säilyy taas useita päiviä eteenpäin, raakana vain viimeiseen käyttöpäivään.
Mitään kauheaa ei tapahdu, jos sen valmistaa vasta pari päivää viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
Kanaa en kyllä käyttäisi viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Pistä se pakastimeen tai esim. parvekkeelle jäätymään.
Vai raikastumaan...?
Paista tänään ja tee vaikka kanaleipiä evääksi. Älä ainakaan säilytä raakana, jos et tänään syö.
Paista tai tee kastike tänään, ja laita pakastimeen.
Hyi, heitä pois