Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pidätkö laskiaispullista?

Vierailija
03.02.2021 |

Minä en periaatteessa pidä, mutta söin tänään yhden ja se oli ihan hyvää. Mantelimassa.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän, vähän liikaakin.

Vierailija
2/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lakiaiskullit<3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän kyllä itsetehdyistä, mutta nää kaupan pullat on karseita, leivottu kasvisöljyillä, kuten Fazerilla:

kasvimargariini [kasviöljy ja -rasva (palmu, rypsi, kookos)

Vierailija
4/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä syö laiskiaispullia.

Vierailija
5/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tykätä jos niissä on karvasmantelia. Wikipedia karvasmanteli arsenikkia.

Vierailija
6/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivo itse aitoon maitoon aitoon voihin ja vedemahillolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei muuten tule pullaa syötyä, mutta pari laskiaispullaa ainakin joka vuosi. Nyt oon syönyt jo kaksi.

Vierailija
8/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee se itse kirjoitti:

Leivo itse aitoon maitoon aitoon voihin ja vedemahillolla.

Vedemahillo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän tietenkin. Muistelen aina näin laskiaisen lähestyessä kultaista 50-lukua, jolloin söimme laskiaispullia kuuman maidon, mantelimassan ja oikean kermavaahdon kera pyllymäestä tultuamme.

Vierailija
10/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän itsetehdyistä. Kaupan versiot eivät ole niin hyviä, vaikka joskus saa pienleipomoiden tuotteita, jotka ovat hyviä.

Ja hillolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai pidämme, jos ovat aitoja perinteisiä mantelimassalla! Hillolla täytettyjä nykyajan (1970-luvulla keksittyjä) pullia ei saisi edes kutsua laskiaispulliksi.

Vierailija
12/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

joo paljon kermaa ja mansikka hillooo. maiskis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tottakai pidämme, jos ovat aitoja perinteisiä mantelimassalla! Hillolla täytettyjä nykyajan (1970-luvulla keksittyjä) pullia ei saisi edes kutsua laskiaispulliksi.

Näin! Hillopulla on ihan eri juttu.

14/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän.

Pullan täytyy olla paitsi tuoretta, myös rakenteeltaan pehmeää ja keveää. Kermavaahdon tulee toki olla aidosta kermasta. Tykkään sekä mantelimassasta että mansikkahillosta. Yleensä ostan hilloversion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
03.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo pidän. Massalla tai hillolla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan seitsemän