Onko se aerosolipullossa, vai mikä lie ponnekaasupullossa oleva kermavaahto hyvää?
Onko samanlaista kuin ite vatkaimella vatkattu kermavaahto?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Ei ole samanlaista kuin itse vatkattu, mutta kyllä se hyvää on.
Tuliskohan hyvä laskiaispullat siitä. Mietin vain.
Ei ole samanlaista mutta esim. jälkiruoka-annoksen päälle voisin hätätilanteessa käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Sehän häviää heti.
Suihin?
Vierailija kirjoitti:
No sehän ei edes ole kermaa.
74% on siinä kermaa. Lukee pullon kyljessä.
Lässähtää tosiaan aika pian, joten ei käy esim. kakun päälle, mutta vohveliin, kiisselin päälle, tms. käy hyvin.
ei ole hyvää. Parempaa saa itse kermasta tekemällä. kermavaahdonhan tekee käsivispilällä vatkaten muutamassa minuutissa.
Kotioloissa tosiaan kannattaa tehdä oikeasta kermasta, varsinkin isommalle porukalle. Mutta jos tarvitsee vain jonkun koristetöräyksen lättyjen, vohveleiden tms päälle, valmisversio on ihan ok. Samoin sinkkutaloudessa, tuo purkki säilyy jääkaapissa tosi pitkään hyvänä.
Ei ole samanlaista kuin itse vatkattu, mutta kyllä se hyvää on.