Kokonainen kana sekä punakaali jääkaapissa
Saisiko noista jotain järkevää kehitettyä? On myös riisiä, perunaa, maissia, papuja, sipulia,kookosmaitoa, ja erilaisia mausteita. Erityisesti haluaisin jotenkin käyttää tuota kaalia.
Tuleeko teille ihanille jotain ideoita?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Varo ettei se kana syö sitä kaalia. Kanat tykkäävät kaalista.
Kiitos, tästä oli tosi paljon apua.
Kana uuniin, keitä riisiä lisukkeeksi, kookoskermasta kastike, kaaliraaste.
Miksi sinä osta ruoka-aineita, joille et keksi käyttöä?
Onko kana sinulle ihan uusi tuttavuus?
Viipaloi kaali ja sipuli ohueksi, paista pannulla mausteena maun mukaan esimerkiksi valkosipuli, timjami tai/ja salvia. Sopii hyvin kanan lisukkeeksi.
Toinen vaihtoehto on tehdä kaalista coalslaw. Jos sinulla on öljyä, kananmuna ja etikkaa, voit tehdä majoneesin itse.
Vierailija kirjoitti:
Miksi sinä osta ruoka-aineita, joille et keksi käyttöä?
Onko kana sinulle ihan uusi tuttavuus?
Kyllä tämä elävä kana on uutta. En oikein tiedä mitä sen kanssa tekisi. Ei sitä kai jääkaappissakaan voi ikuisesti pitää.
Vierailija kirjoitti:
Viipaloi kaali ja sipuli ohueksi, paista pannulla mausteena maun mukaan esimerkiksi valkosipuli, timjami tai/ja salvia. Sopii hyvin kanan lisukkeeksi.
Toinen vaihtoehto on tehdä kaalista coalslaw. Jos sinulla on öljyä, kananmuna ja etikkaa, voit tehdä majoneesin itse.
Kiitos, tuo ensimmäinen oli hyvä ehdotus tähän kohtaan. Oikein mukavaa päivää sinulle!
Tee punakaalikanaa. Kana täytetään kaalilla ja sitten uuniin.
Kana on sitkeää, ja vaatii pitkän esikypsennyksen. Keitä sitä muutama tunti miedolla lämmöllä. Sen jälkeen sen voi vaikka paahtaa uunissa, samalla siinä paahtuu esikeitetty kaalikin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi sinä osta ruoka-aineita, joille et keksi käyttöä?
Onko kana sinulle ihan uusi tuttavuus?
Kyllä tämä elävä kana on uutta. En oikein tiedä mitä sen kanssa tekisi. Ei sitä kai jääkaappissakaan voi ikuisesti pitää.
Sinä ryökäle vastailet irvaillen. Kuulostaa siltä, että et ole koskaan joutunut itse näin tukalaan tilanteeseen. Sitten kun sulla on kokonainen kana jääkaapissa niin tule uudestaan irvailemaan niin katsotaan sitten mistä kana pissii.
Tein kaalilaatikkoa joululta jääneestä punakaalista.
Vierailija kirjoitti:
Kana on sitkeää, ja vaatii pitkän esikypsennyksen. Keitä sitä muutama tunti miedolla lämmöllä. Sen jälkeen sen voi vaikka paahtaa uunissa, samalla siinä paahtuu esikeitetty kaalikin.
Kanan saa pehmeäksi painekattilassa jos sellaisen omistaa. Kattilan nesteeseen voi sitten tehdä currykastikkeen, lisukkeeksi riisiä ja kaaliraastetta.
Punakaalista saa loistavan lisukkeen hauduttamalla sitä punaviini+mustaherukkamehu-liemessä.
Alkoholiton viini käy tähän hyvin
Afrikkalainen ruoka. Kuullota sipuli kookosrasvassa, lisää tomaatti (murska) ja curry, chili ja suola. Laita kanan paloja sinne ja lopuksi kaalisuikaleet. Voit tehdä sen pelkästään kaalista ja kana erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Afrikkalainen ruoka. Kuullota sipuli kookosrasvassa, lisää tomaatti (murska) ja curry, chili ja suola. Laita kanan paloja sinne ja lopuksi kaalisuikaleet. Voit tehdä sen pelkästään kaalista ja kana erikseen.
Syödään ugalin tai riisin kanssa.
Varo ettei se kana syö sitä kaalia. Kanat tykkäävät kaalista.