Maistuuko punaviini paremmalta jos sen antaa "seistä" lasissa jonkin aikaa?
Kommentit (14)
Kyllä, kyse on viinin ilmaantumisesta. Fiksumpaa on dekantoida koko pullollinen kerralla niin ei tarvitse seisottaa sitä lasissa.
https://www.alko.fi/juoma-ruoka/vinkit/juoma-harrastuksena/dekantoi-vii…
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005167877.html
jos sitä pitempään siinä pittää niin sillonhan häätyypi lorauttaa kossua joukkoon
😮
Jos et tykkää punkusta, kokeile Hannibal-merkkistä, sitä voi jopa juoda.
Siitä tulee parempaa, kun laittaa 1 osa viiniä ja 4 osaa fantti-sekamehua.
Vierailija kirjoitti:
Jos et tykkää punkusta, kokeile Hannibal-merkkistä, sitä voi jopa juoda.
Myydäänkö sitä vieläkin? En ole varmaan 15-20 vuoteen juonut sitä, mutta nimen kuulemisestakin tuli heti teininostalgia 😂
Vierailija kirjoitti:
Puolet punkkua, puolet kokista.
Miksi pilata hyvää kokista?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos et tykkää punkusta, kokeile Hannibal-merkkistä, sitä voi jopa juoda.
Myydäänkö sitä vieläkin? En ole varmaan 15-20 vuoteen juonut sitä, mutta nimen kuulemisestakin tuli heti teininostalgia 😂
Ei kai kukaan teininä juo punkkua? Sehän on keski-ikäisten ja vanhempien naisten juoma.
Maistuuko makkara paremmalta, jos sen antaa seistä ilman housuja hetken aikaa? Ehkä?
Kerran laitoin punkkua ananas-passionhedelmä -kivennäisveteen
Mausta viis, kunhan menee päähän.
Kyllä