Minkä takia smetana
Kommentit (6)
No onhan se hyvää, kun se on hapatettua kermaa.
Se on silti raikkaan makuista, eikä rasvaista, vaikka se on täynnä rasvaa.
Raikkaan makuista hapatuksen takia.
Joissakin päin Suomea smetanaa kutsutaan vuolukermaksi.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole sairaan hyvää. Menettelee blinien päällä ja borshkeitossa.
Smetanaa käytetään muihinkin ruokiin kuin mainitsemiisi.
Mm. kalaruokiin, uuniruokiin, paistoksiin jne.
Antaa täyteläisen maun ruokaan.
Talvi on smetanan suurkulutus aikaa, kun tehdään paljon uunipatoja ja talvisia keittoja.
Se ON ihan sairaan hyvää. Voisin syödä kilokaupalla.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Se ON ihan sairaan hyvää. Voisin syödä kilokaupalla.
Ap
On se hyvää, syön joskus aamupalaksi. Mutta et voisi syödä sitä kerralla kilokaupalla, raja tulee äkkiä vastaan, rasvaa kun ei pysty ylenmäärin syömään.
Ei ole sairaan hyvää. Menettelee blinien päällä ja borshkeitossa.