Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä takia smetana

Vierailija
05.01.2021 |

On niin sairaan hyvää?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole sairaan hyvää. Menettelee blinien päällä ja borshkeitossa.

Vierailija
2/6 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapanta rasvaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No onhan se hyvää,  kun se on hapatettua kermaa.

Se on silti raikkaan makuista, eikä rasvaista, vaikka se on täynnä rasvaa.

Raikkaan makuista hapatuksen takia.

Joissakin päin Suomea smetanaa kutsutaan vuolukermaksi.

Vierailija
4/6 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei ole sairaan hyvää. Menettelee blinien päällä ja borshkeitossa.

Smetanaa käytetään muihinkin ruokiin kuin mainitsemiisi.

Mm. kalaruokiin, uuniruokiin, paistoksiin jne.

Antaa täyteläisen maun ruokaan.

Talvi on smetanan suurkulutus aikaa, kun tehdään paljon uunipatoja ja talvisia keittoja.

Vierailija
5/6 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se ON ihan sairaan hyvää. Voisin syödä kilokaupalla.

Ap

Vierailija
6/6 |
05.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se ON ihan sairaan hyvää. Voisin syödä kilokaupalla.

Ap

On se hyvää, syön joskus aamupalaksi. Mutta et voisi syödä sitä kerralla kilokaupalla, raja tulee äkkiä vastaan, rasvaa kun ei pysty ylenmäärin syömään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän kolme