Miten silppuatte pahvin soijarouheeksi?
Halpaahan se olisi mutta kovaa hommaa.
Meneekö jollain blenderillä tai yleiskoneella. Liotatteko?
Kommentit (7)
Syön sellaisenaan. Ja nyt planeetta pelastuu!
Moottorisaha tuottaa täydellistä rouhetta. Paljon jää hukkaan levyjä mutta eipä haittaa.
Minulla on kaksi kissaa, joilla on pahvista tehty raapimapuu, josta lähtee kivasti rouhetta aamupalatarpeiksi. Isompaan tarpeeseen kuten illalliselle on sitten käytössä tuhdimpi dieselkäyttöinen monitoimikone, joka silppuaa pahvit, kuorii banaanit, jopa poistaa luumuista kivet. Ainoa huono puoli on, että se pitää talviaamuina laittaa käymään jo aamuviideltä lämmitäkseen riittävästi, muuten esim. luumut jäävät viileiksi. Toisaalta se pitää aika vähän ääntä dieselkoneeksi, joten voi pitää vaikka koko yön käymässä. Koska olen luonnonystävä, herään kuitenkin mieluummin aikaisin aamulla, energiansäästö on kuitenkin sydäntäni niin lähellä.
Enpä jaksa moiseen ryhtyä. Kaupassa myydään valmiksi silputtua pahvia soijaruohe-nimellä. Maistuu ihan samalta, vaikka siitä se itse tekemisen riemu jääkin pois.
Vähäenergiaista ja kuitua kuin psylliumissa!