Laitoin jo eilen lohen graavaantumaan
Kommentit (7)
Ei oo enää aattona syötävää.
"Graavilohen säilyvyys jääkaapissa 0-3 asteessa on noin vuorokauden, mikäli koko fileetä ei syödä kerralla. "
Jos aattoon asti annat olla suolassa, niin onneksi olkoon, sinulla on kalan muotoon asettunut suolakide. Se ei pilaannu ehkä muutamaan kuukauteen.
Lohen graavautuminen fileenä kestää 12-24 tuntia. Riippuu paksuudesta ja halutusta suola-asteesta. Sen jälkeen on suolaaminen lopetettava tai menee yli ja tönköksi.
Graavi lohi säilyy pari-kolme päivää jääkaapissa.
Ei mitään hätään.
Tarkistin kaupasta ostetun graavilohen päiväyksen, säilyy 2.1. asti.
;)
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään hätään.
Tarkistin kaupasta ostetun graavilohen päiväyksen, säilyy 2.1. asti.
;)
Vakuumipakatun säilyvyys on hieman eri kuin itsegraavatun. Ja koitapa nyt avata se kaupan pakkaus ja syödä uuden vuoden päivänä 🤣
Ei se montaa päivää kestä