Valmis karamelliksi keitetty kondensoitu maito oli ällöttävää - ootteko kokeilleet?
Piti tehdä tänään jälkiruoaksi banoffeeta, reseptillä johon tulee purkki valmista karamelliksi keitettyä kondensoitua maitoa. Avasin purkin ja se oli likaisen ruskeaa hyytelöä, kuin joku koiranruokalihasäilyke. Maku myös tympeä. Luulin, että olisi koostumukseltaan juoksevaa tai ainakin ei hyytelömäistä ja väriltään kullanruskeaa, ei nötkötin näköistä ja väristä. Heitin purkin roskiin mutta nyt aloin miettiä että onko se tuote todella noin ällöä vai oliko toi pilaantunut?
Kommentit (4)
Purkissa oleva tuote kannattaa sekoittaa tasaisemmaksi ennen levittämistä keksipohjan päälle.
Mielestäni paksu koostumus on juuri sopiva banoffeen tekemiseen, juokseva karamellihan valuisi pitkin poikin?
Tuo on virolaisten lapsien lempiherkkua, näin neuvostoaikainen ystäväni kertoi narvan lapsuudestaan.
Se on todellakin ällöttävä raaka-aine.
Onneksi sitä ei ole pakko käyttää.
Olisit seurannut reseptiä. Se on ihan ok, kun sekoittaa vaikka kermavaahtoon.