Miksi kaikki suomalaiset joululimput on tehty piimään, mutta ruotsalainen Pågenin limppu ei?
Onko tuolle joku syy ettei Suomessa edes myydä muita maidottomia joululimppuja kuin tuo ruotsalainen Pågenin Joulun Taika?
Kommentit (12)
Koska Suomessa piimään leivotulla limpulla on perinteisesti karsittu heikot pois joukosta. Ruotsissa näin ei ole tehty ja sen kyllä huomaa.
Vierailija kirjoitti:
Koska Suomessa piimään leivotulla limpulla on perinteisesti karsittu heikot pois joukosta. Ruotsissa näin ei ole tehty ja sen kyllä huomaa.
Eli suomalaisista on kivaa ja tykkäävät aromista kun maitoallergiset piereskelee joulupöydässä niin että pörinä käy ja äänet kuuluu?
Kiitos tiedosta. Ei oo tullut mielenkään moinen asia.
Koska suomalainen joululimppu on tehty perinteisellä reseptillä, ruotsalainen on tehty pierutautisille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska Suomessa piimään leivotulla limpulla on perinteisesti karsittu heikot pois joukosta. Ruotsissa näin ei ole tehty ja sen kyllä huomaa.
Eli suomalaisista on kivaa ja tykkäävät aromista kun maitoallergiset piereskelee joulupöydässä niin että pörinä käy ja äänet kuuluu?
Piereskelijöitä ei ole tapana päästää joulupöytään ollenkaan. Joulu on sentään kokoperheen juhla joten pidetään se turvallisena ja lapdiystävällisenä.
Suomalaiset ovat niin pitkäpiimäistä väkeä, että lisäävät piimää jopa joululimppuihinsa.
Piimä ei ole niin tavallista Ruotsissa.
Tee itse niin voit tehdä sen vaikka coca colaan.
Ruotsista ei tule muuta hyvää leipää kuin näkkileipä, eikä sekään ole niin kovin hyvää
Tee appelsiinimehuun tai hapatettuun kauramaitoon.
Ei taida kyllä kauramaidosta saada piimää, koska se säilyy huoneenlämmössä kuukausikaupalla
Koska ruåtsalaisten limppu on erilaista?