Torttutäyte
Keitin luomukvinoaa kypsäksi
Silppusin sekaan luomuluumuja ja
mylläsin tehosekoittajalla massaksi.
Maustoin luomukanelilla. Mitään makeutusta ei tarvitse!
Onpa hyvää!
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Miks kvinoaa joulutorttuun...
Olen aina tehnyt täytteen itse, kun en halua mitään luomusokeria.
Kvinoaa olen käyttänyt äidin ruokiin riisin tilalla ja hyvin on voinut. Samalla olen oppinut itsekin sitä syömään, esim kaalilaatikossa ihan parasta!
http://sunspelt.fi/tuotteet/suomalainen-luomukvinoa/
Torttutaikinan teen luomurahkasta ja suolattomasta luomuvoista (suolassa yleensä on E536, ei käytetä sitä!) ja spelttijauhosta, sekaan vähän mantelijauhoa sekä cashew-pähkinästä tehtyä jauhoa.
https://puutarha-sanomat.fi/arkistot/18820
Periaateasioita, kun se kasvaa Suomessakin.
Käytät kvinoaa riisin sijasta. Joo-o. Mutta miten se korvaa pelkän luumuhillon joulutortussa?
Eihän luumutortuissakaan ole riisiä.
Miks kvinoaa joulutorttuun...