Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Torttutäyte

Vierailija
15.12.2020 |

Keitin luomukvinoaa kypsäksi
Silppusin sekaan luomuluumuja ja
mylläsin tehosekoittajalla massaksi.
Maustoin luomukanelilla. Mitään makeutusta ei tarvitse!

Onpa hyvää!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
15.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks kvinoaa joulutorttuun...

Vierailija
2/6 |
15.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miks kvinoaa joulutorttuun...

Olen aina tehnyt täytteen itse, kun en halua mitään luomusokeria.

Kvinoaa olen käyttänyt äidin ruokiin riisin tilalla ja hyvin on voinut. Samalla olen oppinut itsekin sitä syömään, esim kaalilaatikossa ihan parasta!

http://sunspelt.fi/tuotteet/suomalainen-luomukvinoa/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
15.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Torttutaikinan teen luomurahkasta ja suolattomasta luomuvoista (suolassa yleensä on E536, ei käytetä sitä!) ja spelttijauhosta, sekaan vähän mantelijauhoa sekä cashew-pähkinästä tehtyä jauhoa.

https://puutarha-sanomat.fi/arkistot/18820

Periaateasioita, kun se kasvaa Suomessakin.

Vierailija
4/6 |
15.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

🤮

Vierailija
5/6 |
15.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Spermaa torttuun hei!

Vierailija
6/6 |
15.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytät kvinoaa riisin sijasta. Joo-o. Mutta miten se korvaa pelkän luumuhillon joulutortussa?

Eihän luumutortuissakaan ole riisiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme