Haluan alkaa maailman parhaimmaksi keitontekijäkokiksi
Kommentit (23)
Kattila löytyy ja myös silinterihattu. Myös kauha on.
Maku- ja hajuaistista voi olla hyötyä. Yritä pysyä loitolla koronasta.
Hyvä. Sitten tuot mainetta ja kunniaa Suomelle.
Siinä mainoksessa se tyttö laittoi keittoon Koskenlaskijaa ja sai sillä sulhasen. En tiedä, oliko keitto maailman paras, sillä ihan nätti likka se oli muutenkin.
Tarvitset varmaan keiton ainekset. Millä keitoilla aiot loistaa?
Vierailija kirjoitti:
Kesäkeitto on vaikein.
No eikä ole. Maku on helppo saada kohdalleen, kun ei heitä mitä sattuu määriä, vaan mittaa mitä laittaa. Mm. moni sienikeitto on haasteellisempi mm, koska sienen suutuntuma muuttuu ylikeittämällä liian lötköksi.
En tiedä vielä mikä keitto tulee olemaan bravuurini. Olen aikaisemmin valmistanut Jalostajan hernekeittoa purkista ja maustanut sitä sinapilla. Joten matkaa on...
Keitoiissa tärkein on liemi. Älä pilaa sitä liemikuutioilla.
Keitot aliarvostettuja
Hae oppia unkarista
Toinen asia: osaa kalakeitot, ne on aina hyviä
Opettele keitontekijäksi kasvisresepteillä. Käytä kuohukermaa aina kun voit.
Trenaa maa-artisokkakeittoa, palsternakkakeittoa, bataatti-vaniljakeittoa.
Kesäkeitto on sesonkikeittoa.
Opettele valkosipulikeitto. Kun saat sen maistumaan hyvältä alat olla jo melko perillä siitä mikä vaikuttaa makuun.
Vierailija kirjoitti:
Keitot aliarvostettuja
Hae oppia unkarista
Toinen asia: osaa kalakeitot, ne on aina hyviä
Vain Suomessa keitot on aliarvostettuja. Suomalaiset eivät osaa, luulevat keiton olevan liemikuutiovedessä olevia aineksia.
Hyvät liemet on tarpeen. Joku sanoi aikoinaan..kastikkeista se kokki tunnetaan. Sitähän voi soveltaa keittoihin. Lykkyä tykö.
Vierailija kirjoitti:
Lihaliemikuution.
Aromisuolaa myös!
Saan varmaan vihat niskaan, mutta kokeile sosekeittoa.
Vierailija kirjoitti:
Saan varmaan vihat niskaan, mutta kokeile sosekeittoa.
Vaikea kokeilla kun et kerro aineita.
En tiedä, mutta sitten kun olet maailman paras, tilaan sinulta joka päivä lounaskeiton.