Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Se siitä jälkkäristä

Vierailija
18.04.2014 |

Piti olla rahkaa jälkiruoaksi tänään, mutta ketuilleen meni, en tajua miksi. Kerma ei vaan vaahtoutunut tarpeeksi, jäi velliksi koko paska. Kerman lisäksi sinä on vaniljakastiketta, maitorahkaa ja persikkaa.

 

Kaadan kai koko vellin pönttöön.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä helvetissä kaada. Maku on ihan hyvä varmaan kuitenkin.

Vierailija
2/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="18.04.2014 klo 15:31"]

Piti olla rahkaa jälkiruoaksi tänään, mutta ketuilleen meni, en tajua miksi. Kerma ei vaan vaahtoutunut tarpeeksi, jäi velliksi koko paska. Kerman lisäksi sinä on vaniljakastiketta, maitorahkaa ja persikkaa.

 

Kaadan kai koko vellin pönttöön.

[/quote]Tunge blenderiin jmv ja tee juoma

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossa tilanteessa yrittäisin varmaan hyydyttää sitä liivatteella. Täytteestä tulisi varmasti hyvä kakkutäyte, jos on jotain keksejä, mistä tehdä kakkupohja. Tai mikäänhän ei tietysti estä tekemästä pelkkää hyydykettä. Tosin ei ole syötävissä ihan heti (ehkä illalla tai huomenna), mutta ei menisi hukkaankaan.

Vierailija
4/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee siitä pääsiäisen herkku pasha huomiselle. Aukaise kahvinsuodatinpaperit saumoistaan ja asettele siivilään limittäin. Laita siivilä kattilan päälle ja lusikoi rahka massa siivilään. Anna valua jääkaapissa huomiseen. Huomenna kumoat pashan lautaselle, koristelet ja keräät kehuja :)

 

Jos haluat oikein panostaa lisää seokseen vielä rusinoita ja mantelirouhetta ennen kuin laitat valumaan.

 

Vierailija
5/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaapista kyllä löytyy liivatetta, pitäiskö sitä sitten sitä siihen lurauttaa, vaikka puolikas liivate...äh, kai se on pakko vaikken liivatteesta oikein perustakaan, käytän sitä vain pannacotan teossa. Mutta en tuota kyllä minään hiton juomanakaan tarjoa.

 

ap

Vierailija
6/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos pashaideasta, mutta tämän päivän jälkkärinä tuo saa kelvata, jotenkin. Huomenna jokatapauksessa tarkoitus tehdä mutakakku tai tuo mainitsemani pannacotta limesiirapilla.

 

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei, mä laitan aina kerman ja rahkan kulhoon ja varkaan sitten, vaahtouu hyvin. Vatkaa vielä koko sotkua reilusti. Laita sekaan lopuksi 2 liivatetta Jos vielä tarvii. 

Vierailija
8/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita pakastimeen kovettumaan tunniksi pariksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuota on vatkattu yht.ainakin 15-20min, ei vaikutusta.

 

ap

Vierailija
10/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistä pakastimeen ja tee siitä jäädyke.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä en ymmärrä näitä "kaadan hyvät ainekset"- vessanpönttöön ruuanlaittajia. Vaahdotitko vaniljakastikkeen? Voihan sen vellinkin syödä.

 

Pistä lisää hedelmiä joukkoon, laita kaurahiutaleita joukkoon, valuta tosiaan liika neste huomiseksi pois jne, MIELIKUVITUSTA ei ruuanlaitto ole mitään korkeampaa tiedettä.

Vierailija
12/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, oliko kuohukermaa?

mitä tuo vaniljakastike oli?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muakin kiinnostaa mitä kermaa käytit. Kyllä kuohu-, vispi- eli oikean kerman pitäisi vaahtoutua, ellei se ole mennyt happamaksi. 

Vierailija
14/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja miksi pitää olla kermaa + rahkaa + vaniljakastiketta? Valutetun rahkan ja vaniljakastikkeen + hedelmien ja mausteiden luulisi riittävän. 

 

14

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikaa nestettä ja jotain kasvisrasvasekoitetta se vaniljakastike?

Vierailija
16/16 |
18.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on nyt lasikulhossa pakkasessa, lorotin siihen puolikkaan liivatteen ja valutin sihvilän läpi kulhoon, oikein kaunista ja samettista jälkeä. Sitten kun on jähmettynyt ja laitan annoskippoihin niin pistän pinnalle koristeeksi pieneksi pilkkomiani persikan-ja aprikoosin palasia ja that's that.

 

ap