Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis mitä ihmettä - ruskeakastikkeeseen tulee muka rypsiöljyä, soijaa, lihaliemikuutio, persiljaa ja kaurakermaa?

Vierailija
04.12.2020 |

Mistä näitä nykyaikaisia ohjeita sikiää? Voita, suolaa, pippuria ja tarvittaessa oikeaa kermaa!

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskeaan kastikkeeseen

Vierailija
2/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aii rypsiöljykö tosssa on ongelma?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.

Vierailija
4/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo otsikon sävellys on suoraan Ruskean Talon keittiöstä.

Vierailija
5/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aii rypsiöljykö tosssa on ongelma?

Rypsiöljy yhdistettynä Teflon-pannuun aiheuttaa syöpää!

Vierailija
6/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.

Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No nyt kuulostaa tuo soosi kauhealta. Niin teolliselta, että melkein voisi oksettaa.

Vierailija
8/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.

Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.

Sopiisko tohoon sitten ehkä joku punaviiini ja pippurisuuus sitten enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.

Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.

Rypsiöljyllä ja persiljalla?

.

Parin tunnin haudutus takaa sen täyteliäisyyden - ei mitkään piperrykset.

Vierailija
10/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.

Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.

Sopiisko tohoon sitten ehkä joku punaviiini ja pippurisuuus sitten enemmän.

Vähäään sinappia ehkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kaikkea tarvitse uskoa, saatikka edes kokeilla.  Eikös rypsiöljy kuulu niihin keinotekoisesti prosessoituihin siemenöljyihin, jotka kuumennettaessa muuttuu myrkylliseksi.  

Vierailija
12/12 |
04.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuo otsikon sävellys on suoraan Ruskean Talon keittiöstä.

Onko peräti itse Paksu-Aku kehittänyt tämän?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kahdeksan