Siis mitä ihmettä - ruskeakastikkeeseen tulee muka rypsiöljyä, soijaa, lihaliemikuutio, persiljaa ja kaurakermaa?
Mistä näitä nykyaikaisia ohjeita sikiää? Voita, suolaa, pippuria ja tarvittaessa oikeaa kermaa!
Kommentit (12)
Aii rypsiöljykö tosssa on ongelma?
Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.
Tuo otsikon sävellys on suoraan Ruskean Talon keittiöstä.
Vierailija kirjoitti:
Aii rypsiöljykö tosssa on ongelma?
Rypsiöljy yhdistettynä Teflon-pannuun aiheuttaa syöpää!
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.
Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.
No nyt kuulostaa tuo soosi kauhealta. Niin teolliselta, että melkein voisi oksettaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.
Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.
Sopiisko tohoon sitten ehkä joku punaviiini ja pippurisuuus sitten enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.
Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.
Rypsiöljyllä ja persiljalla?
.
Parin tunnin haudutus takaa sen täyteliäisyyden - ei mitkään piperrykset.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Reseptejä piisaa. Ruskean kastikkeen perusidea on vehnäjauhot, jotka ruskistetaan, mutta ei polteta.
Ehhkä siiitä halutaan täyteläisempäää.
Sopiisko tohoon sitten ehkä joku punaviiini ja pippurisuuus sitten enemmän.
Vähäään sinappia ehkä.
Ei kaikkea tarvitse uskoa, saatikka edes kokeilla. Eikös rypsiöljy kuulu niihin keinotekoisesti prosessoituihin siemenöljyihin, jotka kuumennettaessa muuttuu myrkylliseksi.
Vierailija kirjoitti:
Tuo otsikon sävellys on suoraan Ruskean Talon keittiöstä.
Onko peräti itse Paksu-Aku kehittänyt tämän?
Ruskeaan kastikkeeseen