Onko 1kg Seitanhalko mielestäsi tosi kallis?
Vai onko se törkeän kallis? Jonkun mielestä jopa edullinen? Omasta mielestäni hinnan pitäisi olla jotain 8e.
Kommentit (23)
On kallista, eikä kovin terveellistä ja ravitsevaa, mausta puhumattakaan. Onneksi syön itse kalkkunaa.
Voihan sen tehdä itsekin.
Siinä ehkä vähän säästää
Joskus tein jouluksi, hyvä oli kun mausteita oli riittävästi. Päätettiin kuitenkin tänä jouluna kokeilla jotain muuta :)
Itselleni ihan sama tuo hinta kun kyseessä on kerran vuodessa syötävä juhlaruoka. En viitsi itsekään tehdä, ehkä jos olisi erityinen rahapula niin tekisin.
Vierailija kirjoitti:
Hiilarilla on kova hinta.
Proteiiniahan seitanissa on paljon, saman verran kuin lihassa. On tiivistettyä vehnän proteiinia.
Meillä on maistunut jo monena jouluna vegaaninen kasvismureke ovaalinmuotoisessa vuoassa paistettuna. Lisukkeeksi laatikoita ja rosollia ja latva-artisokanpohjia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiilarilla on kova hinta.
Proteiiniahan seitanissa on paljon, saman verran kuin lihassa. On tiivistettyä vehnän proteiinia.
Eli hiilaria
Vehnägluteeni on myrkkyä vatsalle. Gluteenista aiheutuvia haittoja ovat vatsan turvotus, mahakipu, ripuli, suoliston toiminnan vaihtelu ja ummetus. Suoliston ulkopuolisista oireista yleisempinä ovat väsymys, yleinen huonovointisuus ja päänsärky.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiilarilla on kova hinta.
Proteiiniahan seitanissa on paljon, saman verran kuin lihassa. On tiivistettyä vehnän proteiinia.
Eli hiilaria
Ja proteiinihan on Ihan eri asia kuin hiilari. Jos et tiennyt, niin viljoissakin on hiilareiden lisäksi proteiinia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiilarilla on kova hinta.
Proteiiniahan seitanissa on paljon, saman verran kuin lihassa. On tiivistettyä vehnän proteiinia.
Eli hiilaria
Ja proteiinihan on Ihan eri asia kuin hiilari. Jos et tiennyt, niin viljoissakin on hiilareiden lisäksi proteiinia.
Vehnä = hiilari
Voiko tota syödä jos on gluteenille allerginen?
Vierailija kirjoitti:
Mikä on seitanhalko??
Paholaisen mela.
Vierailija kirjoitti:
Voiko tota syödä jos on gluteenille allerginen?
Mitäpä arpoisit?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiilarilla on kova hinta.
Proteiiniahan seitanissa on paljon, saman verran kuin lihassa. On tiivistettyä vehnän proteiinia.
Eli hiilaria
Ja proteiinihan on Ihan eri asia kuin hiilari. Jos et tiennyt, niin viljoissakin on hiilareiden lisäksi proteiinia.
Tiedän ja viljoissa on aina hiilaria.
Vierailija kirjoitti:
Voiko tota syödä jos on gluteenille allerginen?
Ei toki, se on aika lailla puhdasta gluteenia.
Vierailija kirjoitti:
Voiko tota syödä jos on gluteenille allerginen?
Seitan valmistetaan mm. gluteenijauhoista.
Ja sen hintahan on 15e/kg.