Teen avocadopastaa. Onko jotain millä annoksen onnistuu pilaamaan?
Vaikuttaa simppeliltä reseptiltä. Onko kuitenkin jotain huomioon otettavaa?
Kommentit (10)
Onnistut pilaamaan sen odottamalla liikoja. Ihan hyvänmakuinen joo, mutta en ymmärtänyt millainen hehkutusta siitä syntyi
No, pilalle menee sillä avokadolla ja pastalla.
[quote author="Vierailija" time="29.03.2014 klo 16:58"]Vaikuttaa simppeliltä reseptiltä. Onko kuitenkin jotain huomioon otettavaa?
Paskanna siihen.
Ja varo, ettet laita keitinvettä LIIKAA. Itse pilasin ruuan kerran sillä :) Ja sekaan sopii tosi ihanasti vuohenjuusto!
Älä tee, se ei oikeasti ole hyvää!
[quote author="Vierailija" time="29.03.2014 klo 17:04"][quote author="Vierailija" time="29.03.2014 klo 16:58"]Vaikuttaa simppeliltä reseptiltä. Onko kuitenkin jotain huomioon otettavaa?
Paskanna siihen.
[/quote]
Joku taas karannut suljetulta, kolkkasitko vartijan ja varastit hänen läppärin?
Kuten kutonen jo totesikin, niin pastan kuuluu todellakin al dente. Pitää olla tarkkana, koska spagetista tulee todella helposti limaista löllöä. Ja keitinveteen riittävästi suolaa!
Ruoka vaatii suolaa, eli siihen pastan keitin veteen pitää oikeasti laittaa suolaa reilusti (keitin vettä lisätään ruokaan). Itse en saanut ekalla kerralla onnistumaan kun laitoin todella arasti suolaa. Avokadoa olen laittanut enemmän kuin alkuperäisessä reseptissä :)