Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teen avocadopastaa. Onko jotain millä annoksen onnistuu pilaamaan?

Vierailija
29.03.2014 |

Vaikuttaa simppeliltä reseptiltä. Onko kuitenkin jotain huomioon otettavaa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoka vaatii suolaa, eli siihen pastan keitin veteen pitää oikeasti laittaa suolaa reilusti (keitin vettä lisätään ruokaan). Itse en saanut ekalla kerralla onnistumaan kun laitoin todella arasti suolaa. Avokadoa olen laittanut enemmän kuin alkuperäisessä reseptissä :)

Vierailija
2/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistut pilaamaan sen odottamalla liikoja. Ihan hyvänmakuinen joo, mutta en ymmärtänyt millainen hehkutusta siitä syntyi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, pilalle menee sillä avokadolla ja pastalla.

Vierailija
4/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.03.2014 klo 16:58"]Vaikuttaa simppeliltä reseptiltä. Onko kuitenkin jotain huomioon otettavaa?

Paskanna siihen.

Vierailija
5/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja älä keitä pastaa löllöksi. :)

Vierailija
6/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja varo, ettet laita keitinvettä LIIKAA. Itse pilasin ruuan kerran sillä :) Ja sekaan sopii tosi ihanasti vuohenjuusto!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä tee, se ei oikeasti ole hyvää!

Vierailija
8/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.03.2014 klo 17:04"][quote author="Vierailija" time="29.03.2014 klo 16:58"]Vaikuttaa simppeliltä reseptiltä. Onko kuitenkin jotain huomioon otettavaa?

Paskanna siihen.

[/quote]

Joku taas karannut suljetulta, kolkkasitko vartijan ja varastit hänen läppärin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten kutonen jo totesikin, niin pastan kuuluu todellakin al dente. Pitää olla tarkkana, koska spagetista tulee todella helposti limaista löllöä. Ja keitinveteen riittävästi suolaa!

Vierailija
10/10 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! ap