Mitä laitatte tacoihin täytteeksi?
Tacot on hyviä, mut niitä on hankala syödä kun kuori on kova. Mitä laitatte sinne täytteeksi, ettei kaikki ole rinnuksilla ja lautasella :D
Kommentit (17)
No jauhdelihaa, salaattia, french fraicea, juustoraaste, ananas tuomaan raikkautta, kurkku siivuja mieluummin kuin viipaleita
Mä halkasen sen tacon kahtia ja laitan täytettä vain vähemmän, ikäänkuin leipä ja siihen päällistä, ja lihatäyte pysyy paremmin kun laitan alimmaiseksi ranskankermaa tai sellasella taco-mausteella maustettua kermaviiliä.
Joskus sit syödään kaikki härpäkkeet omilta lautasilta haarukalla, tacot murskaan pieniksi paloiksi. Voin sanoa että on hyvää ja lastenkin on helppo syödä! :)
Pässin kiveksiä ja koipalloja. Nam nam!
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:56"]
Mä halkasen sen tacon kahtia ja laitan täytettä vain vähemmän, ikäänkuin leipä ja siihen päällistä, ja lihatäyte pysyy paremmin kun laitan alimmaiseksi ranskankermaa tai sellasella taco-mausteella maustettua kermaviiliä.
Joskus sit syödään kaikki härpäkkeet omilta lautasilta haarukalla, tacot murskaan pieniksi paloiksi. Voin sanoa että on hyvää ja lastenkin on helppo syödä! :)
[/quote] Good Lord!
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:52"]No jauhdelihaa, salaattia, french fraicea, juustoraaste, ananas tuomaan raikkautta, kurkku siivuja mieluummin kuin viipaleita
[/quote]
french fraicea. LOL:DD
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:28"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:52"]No jauhdelihaa, salaattia, french fraicea, juustoraaste, ananas tuomaan raikkautta, kurkku siivuja mieluummin kuin viipaleita
[/quote]
french fraicea. LOL:DD
[/quote] ananas. LOL, LOL, LOL
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:33"]
Tacot on hyviä, mut niitä on hankala syödä kun kuori on kova. Mitä laitatte sinne täytteeksi, ettei kaikki ole rinnuksilla ja lautasella :D
[/quote] Rapea kuorihan on juuri parasta tacossa. Pida sita tacon "takapaata" korkeammalla kuin suuhun menevaa paata niin nesteet valuu suuhun. Ja poytaan tarpeeksi paperisia lautasliinoja.
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:30"][quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:28"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:52"]No jauhdelihaa, salaattia, french fraicea, juustoraaste, ananas tuomaan raikkautta, kurkku siivuja mieluummin kuin viipaleita
[/quote]
french fraicea. LOL:DD
[/quote] ananas. LOL, LOL, LOL
[/quote]
creme fraiche? tuskin nyt ranskalaisia? :D
Pitäkää ne kuoret uunissa koko sen ajan mitä ohjeissa on, ja siinä lämpötilassa myös, koska sillon ne eivät hajoa niin helposti kun ovat "kypsyneet" kunnolla, eli raa'at tacokuoret halkeavat aina kaikkialta muualta paitsi puraisukohdasta :D
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:37"]
creme fraiche? tuskin nyt ranskalaisia? :D
[/quote]
Itse asiassa ranskankerma vastaa lähinnä texmexin kermaviiliä. Suomalainen kermaviili liian hapanta meksikolaiseen ruokaan.
Laitan täytteeksi tacomaustettua jauhelihaa, raastettua cheddarjuustoa, korianterin lehtiä, avokadokuutioita, tomaattikuutioita, suikaloitua salaattia (jäävuori tai romaine), ja chipotle-salsalla maustettua ranskankermaa.
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:28"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:52"]No jauhdelihaa, salaattia, french fraicea, juustoraaste, ananas tuomaan raikkautta, kurkku siivuja mieluummin kuin viipaleita
[/quote]
french fraicea. LOL:DD
[/quote]
eikun jos tää tarkoitti french friesia? ;DDD
[quote author="Vierailija" time="22.03.2014 klo 01:01"][quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:28"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 22:52"]No jauhdelihaa, salaattia, french fraicea, juustoraaste, ananas tuomaan raikkautta, kurkku siivuja mieluummin kuin viipaleita
[/quote]
french fraicea. LOL:DD
[/quote]
eikun jos tää tarkoitti french friesia? ;DDD
[/quote]
juuri näin :P
[quote author="Vierailija" time="22.03.2014 klo 00:58"][quote author="Vierailija" time="21.03.2014 klo 23:37"]
creme fraiche? tuskin nyt ranskalaisia? :D
[/quote]
Itse asiassa ranskankerma vastaa lähinnä texmexin kermaviiliä. Suomalainen kermaviili liian hapanta meksikolaiseen ruokaan.
[/quote]
nyt et ihan hiffannut.
Mä ja lapsi syödään yleensä tacoja, mies tortillaa. Täytteenä on soijarouheesta, pavuista ja tomaattimurskasta tehty mössö, salaatti, juustoraaste, kermaviili ja salsa. Toinen tex-mex-vaihtoehto on tortillojen kanssa syötävät paistetut kasvikset, joiden kanssa on jalopeñoviipaleita, salsaa ja juustosalsaa (tämän pitää olla itsetehtyä, inhoan niitä kaupan juustosalsoja).
Suosittelen maissi tortilloita tai täysjyvä, tacot tosiaan liian vaikeita syyä!