Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tuunaatte kaupan pakastepizzoja?

Vierailija
14.11.2020 |

Olen huomannut, että pienellä lisäjuustola ja lisukkeilla niistä saa aivan pizzerian pizzan veroisia melkein. Lidlistäkin saa halvalla monipakkauksia. Oma suosikkini on tonnikalapizza, jonka päälle lisään esim. juuston siivuja/raastetta, punasipulia, suolakurkkua, fetaa, paprikaa.

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milloin mitäkin täytteitä lisäämällä, yksi tai kaksi täytettä riippuen sitä mitä valmispizzassa jo on. Katkarapuja, vuohenjuustoa, paprikaa, cheddarjuustoraastetta, paistettuja herkkusieniviipaleita (siinä näkee jo vähän enemmän vaivaa tietenkin) tms.

Vierailija
2/36 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä lisään juustoa ja ananasta pitsaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yleensä lisään juustoa ja ananasta pitsaan.

Noista toinen kuuluu pizzaan, toinen ei.

Vierailija
4/36 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Yleensä lisään juustoa ja ananasta pitsaan.

Noista toinen kuuluu pizzaan, toinen ei.

Joo juusto onkin tosi ällöä. Samaa mieltä.

Vierailija
5/36 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoa, tomaattia, sipulia, kinkkua... mitä nyt sattuu jääkaapista löytymään (tai on menossa vanhaksi). Oreganoa myös hyvin usein. :)

Vierailija
6/36 |
17.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvät naudansisäfilepihvit pippurikermakastikkeella.

Kyytipojaksi höyrytettyjä vihanneksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
17.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kauheasti tuunaile. Jonkin majoneesikastikkeen saatan päälle töräyttää.

Jos minulla on juustoa yms. aineksia joilla voisi tuunailla, niin teen sitten pohjankin itse.

Pakastepizzat yleensäkin kalliita (paikkakunnalla ei lidliä), hiljattain ostin syntymäpäiväni kunniaksi jonkun kalliin pizzan jossa piti olla muka paljon lihaa, kauhea pettymys oli.

Vierailija
8/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kauheasti tuunaile. Jonkin majoneesikastikkeen saatan päälle töräyttää.

Jos minulla on juustoa yms. aineksia joilla voisi tuunailla, niin teen sitten pohjankin itse.

Pakastepizzat yleensäkin kalliita (paikkakunnalla ei lidliä), hiljattain ostin syntymäpäiväni kunniaksi jonkun kalliin pizzan jossa piti olla muka paljon lihaa, kauhea pettymys oli.

Pakastepizzathan on todella halpoja, jos niitä vertaa vaikka pizzerian lättyihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En kauheasti tuunaile. Jonkin majoneesikastikkeen saatan päälle töräyttää.

Jos minulla on juustoa yms. aineksia joilla voisi tuunailla, niin teen sitten pohjankin itse.

Pakastepizzat yleensäkin kalliita (paikkakunnalla ei lidliä), hiljattain ostin syntymäpäiväni kunniaksi jonkun kalliin pizzan jossa piti olla muka paljon lihaa, kauhea pettymys oli.

Pakastepizzathan on todella halpoja, jos niitä vertaa vaikka pizzerian lättyihin.

No niin, en syö niitä vaan teen itse. Siis jos rupeaa kovin tuunailemaan, on mielestäni sama tehdä alusta asti.

Vierailija
10/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne saa kivasti neljään osaan kun halkaisee pitsan heti pakastimesta ottamisen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En kauheasti tuunaile. Jonkin majoneesikastikkeen saatan päälle töräyttää.

Jos minulla on juustoa yms. aineksia joilla voisi tuunailla, niin teen sitten pohjankin itse.

Pakastepizzat yleensäkin kalliita (paikkakunnalla ei lidliä), hiljattain ostin syntymäpäiväni kunniaksi jonkun kalliin pizzan jossa piti olla muka paljon lihaa, kauhea pettymys oli.

Pakastepizzathan on todella halpoja, jos niitä vertaa vaikka pizzerian lättyihin.

No niin, en syö niitä vaan teen itse. Siis jos rupeaa kovin tuunailemaan, on mielestäni sama tehdä alusta asti.

Teetkö tosiaan varmasti alusta asti?

Vierailija
12/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En kauheasti tuunaile. Jonkin majoneesikastikkeen saatan päälle töräyttää.

Jos minulla on juustoa yms. aineksia joilla voisi tuunailla, niin teen sitten pohjankin itse.

Pakastepizzat yleensäkin kalliita (paikkakunnalla ei lidliä), hiljattain ostin syntymäpäiväni kunniaksi jonkun kalliin pizzan jossa piti olla muka paljon lihaa, kauhea pettymys oli.

Pakastepizzathan on todella halpoja, jos niitä vertaa vaikka pizzerian lättyihin.

No niin, en syö niitä vaan teen itse. Siis jos rupeaa kovin tuunailemaan, on mielestäni sama tehdä alusta asti.

Teetkö tosiaan varmasti alusta asti?

Joo en kasvata vehnää ja sikoja tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan mieluummin pakastepitsapohjia. Teen pitsakastikkeen paseeratusta tomaatista ja käytän täytteitä vaihtelevasti mieleni mukaan. Tulee edullisemmaksi eikä tarvitse tuunata. Ylijäävä pitsakastike säilyy useita päiviä jääkaapissa tai jopa viikon. Teen sitten toisen ja ehkä kolmannenkin pitsan.

Vierailija
14/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aurinkokuivattua tomaattia, aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En kauheasti tuunaile. Jonkin majoneesikastikkeen saatan päälle töräyttää.

Jos minulla on juustoa yms. aineksia joilla voisi tuunailla, niin teen sitten pohjankin itse.

Pakastepizzat yleensäkin kalliita (paikkakunnalla ei lidliä), hiljattain ostin syntymäpäiväni kunniaksi jonkun kalliin pizzan jossa piti olla muka paljon lihaa, kauhea pettymys oli.

Pakastepizzathan on todella halpoja, jos niitä vertaa vaikka pizzerian lättyihin.

No niin, en syö niitä vaan teen itse. Siis jos rupeaa kovin tuunailemaan, on mielestäni sama tehdä alusta asti.

Teetkö tosiaan varmasti alusta asti?

Joo en kasvata vehnää ja sikoja tms.

Niin aivan.

Vierailija
16/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aurinkokuivattua tomaattia, aina!

🤮

Vierailija
17/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoa lisään, en yleensä muuta.

Vierailija
18/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levitän päälle sellaisen pahvisessa minikolmiossa olevan tomaattipyreen, tonnikalaa ja juustoa. Joskus myös punasipulia ja fetajuustoa. Nam nam.

Vierailija
19/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Big One Cheese pitsan tuunaan ohuen ohuilla punasipuli- ja paprikarenkailla. Paistetaan kiven päällä ja heti paiston jälkeen lisätään pieneksi silputtua valkosipulia. Hieman jäähdytellään. Sitten päälle rutkasti basillikan ja rucolan lehtiä. Jos on kypsiä kirsikkatomaatteja.

Vierailija
20/36 |
19.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ässän halpaan mozzarellalättyyn surautan ketsuppia, juustoraastetta, valkosipulijauhetta ja oreganoa. Vähintään tuplaa nautinnon!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi viisi