Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kolesterolin alentamisesta

Vierailija
14.11.2020 |

Huono kolesteroli 3,7, pitäisi olla alle 3.
Pituus/ paino 170/70, nainen
vyötärön ympärys 84
en tupakoi/käytä alkoa, liikunnat suositusten mukaiset.

Aion lopettaa rasvan käytön leivän päällä.
Päivittäin kuorimattomia manteleita ja/tai saksanpähkinöitä
Punainen liha pois
salaatinkastikkeeksi neitsytoliiviöljyä

luuletteko että riittää laskemaan lukemat alle 3 n. vuoden kuluessa?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset ota leivälle jotain kolesterolia alentavaa levitettä? Ja kysymykseesi: riippuu mm. Geeneistä, joten et voi tietää muuten kuin kokeilemalla.

Vierailija
2/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuosi sitten huono kolesteroli oli 3,3. Aloin käyttämään "kolesterolia alentavaa levitettä" ja se on siis 3,7. Ei siis toiminut. t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikset ota leivälle jotain kolesterolia alentavaa levitettä? Ja kysymykseesi: riippuu mm. Geeneistä, joten et voi tietää muuten kuin kokeilemalla.

https://www.google.com/search?q=low+cholerserol+covid

Mitä sulle tulee tuolla haulla esille?

Vierailija
4/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vuosi sitten huono kolesteroli oli 3,3. Aloin käyttämään "kolesterolia alentavaa levitettä" ja se on siis 3,7. Ei siis toiminut. t. ap

Ihan tavallinen flora, becel tai keiju ajaa saman asian. Mutta ei sitten lastata sitä leipää juustolla ja leikkeleillä. Rasvaa pitää ruuassa olla jos aikoo kolesterolin pitää kurissa, mutta kasvirasvaa.

Vierailija
5/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vuosi sitten huono kolesteroli oli 3,3. Aloin käyttämään "kolesterolia alentavaa levitettä" ja se on siis 3,7. Ei siis toiminut. t. ap

Ihan tavallinen flora, becel tai keiju ajaa saman asian. Mutta ei sitten lastata sitä leipää juustolla ja leikkeleillä. Rasvaa pitää ruuassa olla jos aikoo kolesterolin pitää kurissa, mutta kasvirasvaa.

Jätät sen leivän kokonaan syömättä ja teet otakin muuta, vaikkapa kvinoapuuroa?

https://www.google.com/search?q=low+cholersterol+covid

Vierailija
6/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä jos ryhtyisit syömisen sijasta liikkumaan enemmän?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla kokemus vuoden ajan oikein vähäkolesterisella ruokavaliolla,ei ollut mitään vaikutusta alentavasti.Päinvastoin vähän nousi ja edelleen nousee. 

Iän karttuessa kolesteri nousee kaikilla, 60v ei sama kun 40v.

Lisäksi vaikuttaa onko kesä vai talvi.Liikunta.

Perinnöllisyys.Mihin raja-arvot laitetaan ja miksi.

Ravinto ei kaikilla vaikuta ,vaikka söisi kanamunia ja voita.

Toiset saa ravinnolla alenemaan. Kokeilemalla selviää.

Vierailija
8/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mullakin samat kuin sulla. Kaurapuuro aamuisin pitäis auttaa, mutta mulla vaan nousi. Painoa ei ole tullut lisää, mutta kolesteroli noussut. Mistä voi olla kyse? Itse asiassa olen laihtunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötkö paljon munia? Vai nostaako ne edes kolesterolia siis?

Vierailija
10/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätin kokonaan pois leipälevitteet, maidon ja suolaraksut. Liikun n. tunnin juoksutasoista kunnolla pulssin nostavaa liikuntaa päivässä.

Näillä huono kolesteroli parani 1.5 pykälää vuodessa.

Leivälle liruttelen nykyään oliiviöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
14.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurapuuro! Lautasellinen veteen ja kauramaitoon keitettynä joka aamu, sekoita siihen hiukan maapähkinävoita, päälle vielä muutama saksanpähkinä. Minulla 3,4 >2,2 puolessa vuodessa. Käytän kyllä myös Becel proactivea.