Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

paras nopein leivonnaisesi?

Vierailija
25.07.2006 |

pannukakun lisäksi???

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mokkapalat on aina varma, samoin monet pikkuleivät, kuivakakut, rahkapiirakat..

Vierailija
2/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen laiska leipomaan, nopeus on valttia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

pala kahtia, nokare paistonkestävää marmeladia ja Blå bandin jauheesta tehtyä vaniljakiisseliä päälle, reunat taitetaan ja paistetaan.



Jos oikein viitsii panostaa, niin puristaa päälle tuubista sokerikuorrutusta. Ja jos on tosi viitseliäs niin taittelee kulmat kukan mallisiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Vierailija
4/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marja-raparperi/omenapaistos



Puolukkaa/puolukkasosetta

Raparperin paloja tai omenasosetta

Raakaruokosokeria

Spelttijauhoja tai vehnäjauhoja

Spelttihiutaleita tai kaurahiutaleita

Kookosöljyä tai rypsiöljyä



(En tiedä kuinka paljon mitäkin, näppituntumalla vain)



Sekoita marjat ja soseet keskenään, laita sekaan raakaruokosokeria. Kaada laakeaan uunikulhoon. Sitten sekoita toisessa kupissa muuta aineet keskenään ja taas sokeria sekaan. Tästä saisi tulla sellaista vähän murenevaa taikinaa. Levitä murutaikina marja-sosesekoituksen päälle ja laita kulhoon foliopaperi kanneksi päälle. Paista uunissa n. 30-40 min. Tarjoa jonkun " pehmeän" makuisen kanssa, esim. jäätelön, vaniljakastikkeen tai jogurtin kanssa.

Vierailija
5/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makeista kääretorttu, helppoa, nopeaa ja herkullista.

Vierailija
6/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli voitaikinan sisään kääräistään nakki, juustoa ja sinappia, voidellaan ja uuniin. Tai nakin sijaan kinkkua. Hyvää ja helppoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Mokkapalat on aina varma, samoin monet pikkuleivät, kuivakakut, rahkapiirakat..

Mutta hankalammat kyllä onnistuu aina!

Vierailija
8/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmista lehtitaikinaa levy, kauli 2cm levyisiksi suikaleiksi.



Pyörittele suikaleita molemmista päistä erisuuntiin ja laita kaksinkerroin, saat sellaisen poranterän näköisen patukan



Voitele munalla ja ripottele emmentalraastetta päälle



Paista ruskeiksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis kun tuossa on tuota blå bandin vanilja kiisseliä?

Itse laitan aina vaan marmelaadia..

Vierailija
10/11 |
25.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

pohjan pitää kuitenkin olla se tietyn merkkinen,neliön mallinen ja kaksikerroksinen valmispohja... meillä ainakin myy prisma,mulla on aina näitä varmuudeksi kaapissa :)

samoin kuin kermavaahtopurkki ja nlå bondin (tmv) vaniljakastike-aines...



Eli kostutetaan pohjat (maitoa+vanilliinisokeria/vaniljasokeria).

Tehdään puolikkaalla maitomäärällä vaniljakiisseli,eli tulee aika tiukkaa. Tämä+marjoja väliin ja päälle kermavaahto+korustelut,mitkä yleensä mulla marjoja.



Pääpainoa on hyvällä kostutuksella ja marjoja paljon väliin.



Tämän tekemiseen menee n.20min,ainoa siis mitä joutuu " tekemään" on tuo kiisseli,tulee todella nopeaa ja tuo kermavaahto.



maku paranee tietysti jos kakku kostutuksen jälkeen ehtii vetäytyä jonkun aikaa,hyvää on ilmankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
27.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli kun valmistaa sen sillä kakuntäyteohjeella (maitoa 2,5 dl) niin tulee tarpeeksi tönkköä...



T: 4

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kaksi